Printul Harry, declaratii oficiale despre relatia cu Meghan Markle

Palatul Kensington a dat publicitatii o declaratie oficiala in numele Printului Harry cu privire la „abuzul si hartuirea” iubitei lui, Meghan Markle.

Printul Harry, declaratii oficiale despre relatia cu Meghan Markle

Saptamana trecuta au aparut primele zvonuri cu privire la relatia pe care Printul Harry o are cu actrita Meghan Markle, relatie care nu a fost pana acum nici confirmata, insa nici infirmata.

Aceasta declaratie marcheaza prima data cand Printul Harry a facut precizari despre viata sa privata si arata cat de implicat este in a asigura intimitatea si siguranta celor din jurul lui.

„In ultima saptamana s-a intrecut limita. Iubita lui, Meghan Markle, a devenit subiectul unui val de abuzuri si hartuire. O parte a avut loc chiar in public: titluri jignitoare pe primele pagini ale ziarelor, comentarii cu tenta rasiala sau sexism', se arata in declaratie.

De asemenea, se mai aminteste despre anumite articole jignitoare care au fost ascunse publicului cu ajutorul avocatilor, problemele pe care mama actritei le are cu fotografii care ii urmaresc fiecare miscare si incearca sa intre ilegal in casa ei, dar si hartuirea prietenilor si colegilor lui Markle.

„Printul Harry este ingrijorat pentru siguranta domnisoarei Markle si este foarte dezamagit ca nu a putut sa o protejeze. Nu este corect ca, dupa cateva luni de relatie, ea sa fie subiectul unei furtuni mediatice', se mai arata in declaratie.

Citeste si:
Cele mai stylish tinute ale Ducesei de Cambridge in vizita oficiala din Canada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people