Paris Hilton și alte celebrități și-au anunțat candidatura la președinția SUA ca reacție la anunțul lui Kanye West

Kanye West a fost ironizat de mai multe celebrități după ce și-a anunțat candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii.

Paris Hilton și alte celebrități și-au anunțat candidatura la președinția SUA ca reacție la anunțul lui Kanye West

Acum trebuie să ne respectăm promisiunea făcută Americii, având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunea şi construindu-ne viitorul. Eu candidez pentru preşedinţia Statelor Unite ale Americii.” Așa suna mesajul cu care rapperul Kanye West și-a anunțat zilele trecute pe Twitter candidatura la președinția Statelor Unite. Nu a trecut mult timp până când alte celebrități au început să-l ironizeze.

Paris Hilton a postat pe Twitter „Paris președinte” și la scurtă vreme mii de oameni au apreciat și redistribuit postarea. Iar sloganul ei pentru candidatură nu sună rău deloc: „Make America Hot Again”. Planurile ei? Printre altele, să vopsească în roz Casa Albă. Pe posterul ei de campanie stă scris „Paris for President” cu font-ul folosit la produsele Barbie, iar acesta o arată pe Paris Hilton într-o fustă scurtă roz de satin și ținând un chihuahua în brațe. Partea mai puțin amuzantă este că lucrurile spuse de Paris Hilton la mișto nu sunt destul de departe de ce ar face Kanye dacă chiar ar ajunge președintele SUA.

Hillary Duff l-a ironizat și ea pe rapper. Aceasta a postat pe Instagram un mesaj prin care îi acuză pe cei care au ieșit la petreceri și nu au respectat regulile de distanțare socială.Este jenant că suntem mai răi ca niciodată, deoarece oamenii trebuie să se petreacă și Karen nu va purta mască!”, a scris Hilarry Duff, înainte să adauge: „Ah, și candidez pentru președinție.” Actorul John Stamos, cunoscut pentru rolurile sale din E.R. sau Full House, și-a anunțat și el candidatura.

Alegerile vor avea loc pe 3 noiembrie, dar încă nu se știe dacă Kanye West și-a înregistrat candidatura pentru a apărea pe buletinele de vot. Anunțul ar putea să aibă legătură cu lansarea noului său album, God’s Country.

Citește și:
Fosta consilieră a Melaniei Trump va lansa o carte de memorii explozivă despre Prima Doamnă a SUA

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video