Melania Trump este ironizată din nou pentru felul în care a renovat grădina de la Casa Albă

Melania Trump a terminat de renovat grădina de trandafiri de la Casa Albă, iar reacțiile nu au întârziat să apară pe social media.

Melania Trump este ironizată din nou pentru felul în care a renovat grădina de la Casa Albă

Prima Doamnă a Americii a fost aspru criticată pe rețele sociale în luna iulie când aceasta anunța, în plină pandemie, că va începe renovarea grădinii de trandafiri de la Casa Albă, construită pe vremea lui John F. Kennedy. Într-o vreme în care SUA era în topul țărilor afectate de Covid-19, Melania Trump pare să aibă alte priorități.

Melania Trump a decis să smulgă din rădăcini 10 arbuști plantați chiar de către Jackie Kennedy, a pus trandafiri albi în loc de lalele și a scos mugurii de cireș. De asemenea, a adăugat o alee din calcar care marchează spațiul cu gazon.


Renovarea controversată a fost aspru criticată pe social media, comparând-o cu o parcare sau chiar cu un cimitir. Un utilizator al Twitter a scris „Familia Trump a pavat Paradisul și i-a adăugat o parcare”, în timp ce altul a zis că Melania Trump a modelat grădina de trandafiri după chipul și asemnănarea lor: „Rece și gol”.

Dar evident, principala critică a fost faptul că Prima Doamnă a SUA s-a îndeletnicit cu renovarea grădinii în timp ce numărul de cazuri înregistrate de Covid-19 a sărit de 5,7 milioane, iar numărul de morți a atins aproape 180.000.

În acest context, Melania Trump a fost comparată și cu ultima regină a Franței, Maria Antoneta, care trăia în lux în timp ce populația murea de foame. Atunci când i s-a spus că oamenii nu mai au pâine, ea ar fi zis celebra replică „Atunci să mănânce cozonac!

„Țara noastră a mai trecut prin momente dificile și înainte, dar Casa Albă și Grădina de Trandafiri au reprezentat dintotdeauna un simbol al forței, rezistenței și continuității”, a declarat Melania Trump luna trecută înainte de a începe renovarea. Aceasta a inclus, printre altele, îmbunătățiri ale sistemului electric pentru emisiunile televizate, o nouă alee, noi flori și arbuști.

Citește și:
Dwayne Johnson crede că Justin Bieber și Hailey Baldwin vor deveni părinți în 2021

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din stiri vedete