Lisa Kudrow a dezvăluit că au fost filmate primele scene din episodul special al serialului „Friends”

Lisa Kudrow confirmă faptul că în acest an ne vom putea bucura de reuniunea mult așteptată a personajelor din serialul Friends.

Lisa Kudrow a dezvăluit că au fost filmate primele scene din episodul special al serialului „Friends”

Lisa Kudow a dezvăluit în cadrul podcastului Literally! With Rob Lowe că primele scene din episodul special al serialului Friends au fost filmate.

„Am filmat deja ceva, așa că sigur o facem, pentru că am filmat puțin”, a declarat actrița. Lisa a mărturisit și că în episodul special, cei șase actori nu vor interpreta personajele care i-au făcut cunoscuți. „Nu avem un scenariu și nu interpretăm personajele noastre. E pur și simplu o întâlnire a noastră, ceea ce nu se întâmplă foarte des și nu s-a întâmplat niciodată în fața altor oameni de când am terminat filmările, în 2004. Cred că o să fie grozav”, a afirmat Kudrow.

După aceste declarații, Lowe, moderatorul podcastului, a întrebat-o pe Lisa: „E pur și simplu o întâlnire acasă la Jen în care mâncați nachos?”. „Da, asta este”, a glumit actrița. Kudrow a mai precizat și că filmările cu public vor avea lor la începutul primăverii.

Afirmația a fost confirmată și de Matthew Perry, care a anunțat pe contul său de Twitter că reuniunea mult așteptată va avea loc la începutul lunii martie a acestui an. „Reuniunea a fost reprogramată la începutul lui martie. Pare că ne așteaptă un an încărcat. Și așa îmi place!”, a dezvăluit actorul.

Filmările ar fi trebuit să aibă loc pe aceleași platouri de la Warner Bros. Studio unde a fost realizat serialul atât de îndrăgit de fani. Potrivit unor surse apropiate proiectului, actorii ar urma să primească 2.5 milioane de dolari pentru apariția în acest episod special care va fi disponibil exclusiv pe HBO Max, unde au fost încărcate și cele 10 sezoane apărute între 1994 și 2004.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au fost invitate în cadrul emisiunii Variety „Actors on Actors”, ocazie cu care au vorbit despre reuniunea așteptată cu sufletul la gură de către toți fanii Friends. „Cred că o să fie foarte distractiv. Asta dacă ieșim odată din carantină și reușim să facem reuniunea”, a spus Jennifer.

Citește și:
Ben Affleck vorbește despre relația cu Jennifer Lopez: „oamenii erau răi, sexiști, rasiști'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video