Kanye West ne împărtășește cunoștințele sale în arta încălțărilor – sau explică de ce nu erau prea mici papucii săi

Kanye West - acest Guru al papucilor - îți explică cum stă treaba!

Kanye West ne împărtășește cunoștințele sale în arta încălțărilor – sau explică de ce nu erau prea mici papucii săi

Kanye West e artist devenit designer. Și, având în vedere că nu e de azi, de ieri pe piață, se presupune că știe ceva despre încălțăminte. Acum, Kanye a decis să împărtășească din cunoștințele sale cu fanii – și să-i aducă la tăcere pe critici.

Probabil că ai aflat despre rapperul 2Chainz, care s-a căsătorit zilele trecute cu iubita sa, Kesha Ward. Ei bine, Kanye West și Kim Kardashian s-au numărat și ei printre invitații de renume aflați la ceremonie. Și, după ce au apărut și pozele, internauții s-au grăbit să facă glume pe seama faptului că West a ales niște papuci la costum – și nu asta e problema! – care erau cam prea mici pentru el.

Rapperul, în vârstă de 41 de ani, a purtat un costum crem, semnat Louis Vuitton, pe care l-a asortat la o pereche de papuci gri, de tip șlapi, evident Yeezy. Singura problemă e că toată seara, cumva tălpile picioarelor sale alunecau constant pe afară.

kanye west

După zile de speculații, West a hotărât să explice pe Twitter cum stă treaba cu măsura papucilor săi. A postat, așadar, două moduri de a purta sandalele: „Baretele trebuie să fie strânse, dar nu prea strânse între cele două degete. Călcâiul trebuie să iasă 1-2 cm peste capătul papucului de lemn.”

A doua imagine arată călcâiul depășind capătul papucului, cam așa cum i s-a întâmplat și lui Kanye West la nunta din Miami.

Postarea a primit descrierea „The Japanese Way”, așa că, iată, Kanye are câte un răspuns pentru orice. Iar acum că am trecut peste această neînțelegere, abia așteptăm să mai primim informații noi de la Marele West, cu privire la cunoștințele sale în arta încălțărilor!

Apropo, cei de la Diet Prada s-au grăbit să scoată și tricouri cu papucii lui Kanye West. Absolut genial!

Foto: Instagram/Twitter

Citește și:
Kanye West a purtat cea mai neobișnuită încălțăminte pentru o nuntă

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people