Jennifer Aniston, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016

Actrita Jennifer Aniston, in varsta de 47 de ani, a fost desemnata de revista People drept cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016.

Jennifer Aniston, desemnata cea mai frumoasa femeie din lume a anului 2016

In interviul acordat revistei, aceasta a impartasit secrete de frumusete, dar si detalii despre sotul ei, Justin Theroux.

Cand vine vorba de ingrijire, Jennifer a declarat ca este amuzant cum, pe masura ca inaintezi in varsta, exista o transformare rapida, de la a nu-ti pasa deloc, la grija permanenta legata de sanatate si somn.

Atunci cand a fost intrebata ce parere are de faptul ca in trecut a fost numita grasuta, actrita a declarat a fost surprinsa, insa intr-adevar avea o dieta groaznica: milk shake-uri si cartofi prajiti.

In acelasi interviu, Jennifer a vorbit si despre sotul ei, Justin Theroux. Cei doi s-au casatorit in luna august a anului 2015, iar dupa aproape opt luni aceasta declara ca sotul ei o face sa rada si este mereu interesant si interesat. „El este interesat de mai multe domenii si este pur si simplu un om bun”, declara actrita.

Anul 2016 este unul plin pentru Jennifer Aniston, aceasta avand mai multe proiecte in derulare, filmarea comediei „Office Christmas Party” si premiera peliculei „Mothers Day”, care va avea loc in luna aprilie.

Text: Georgiana Livadaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people