Cum procedeaza o sotie de demnitar cand nu are chef sa vorbeasca cu Donald Trump

Nu mai este nicio surpriza faptul ca Donald Trump nu este tocmai cel mai apreciat sau simpatic lider politic.

Cum procedeaza o sotie de demnitar cand nu are chef sa vorbeasca cu Donald Trump

De la declaratii politice controversate pana la gesturi neinspirate, Donald Trump este liderul pe care lumea politica – chiar si sotia lui, uneori – incearca, prin diferite metode, sa il evite.

Akie Abe, sotia Primului Ministru al Japoniei, a gasit una dintre cele mai cool, dar si mai simple metode, prin care sa evite interactiunea cu Donald Trump.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Times, Trump a vorbit despre cina oficiala care a avut loc cu ocazia Summit-ului G20 de la Hamburg, unde a stat langa Akie Abe.

Locul meu era langa sotia Primului Ministru Abe, pe care il consider un barbat extraordinar, si ea este o femeie extraordinara, insa nu vorbeste engleza', a povestit Trump despre cina care a durat aproximativ doua ore.

Ei bine, adevarul este ca Akie Abe cunoaste de fapt foarte bine limba engleza si o vorbeste fluent, iar clipurile de pe Internet demonstreaza aceste lucruri.

Probabil Donald Trump si-a schimbat acum parerea despre sotia Primului Ministru al Japoniei si suntem curioase cine va mai aplica in viitor metoda lui Akie Abe de a-l evita pe Trump.

Citeste si:
Nimeni nu vrea sa dea mana cu Donald Trump

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people