Cum poti fi invitata la Gala Anuala organizata de Rihanna

Rihanna a lansat recent o campanie prin care cei care doneaza pentru sustinerea educatiei in Malawi pot avea sansa de a primi o invitatie dubla la Gala Anuala a cantaretei, organizata la New York.

Cum poti fi invitata la Gala Anuala organizata de Rihanna

In luna februarie, Rihanna a primit premiul Humanitarian of the Year si, in cadrul ceremoniei care a avut loc la Universitatea Harvard, cantareata a incurajat audienta sa isi ia anual responsabilitatea de a ajuta pe cineva: „Vreau sa va provoc sa va luati angajamentul de a ajuta o persoana, o organizatie, o situatie care va atinge inima. Bunica mea obisnuia mereu sa spuna ca, daca ai un dolar, ai destul pentru a imparti si cu altii.'

Urmandu-si propriul sfat, Rihanna a lansat „The Dollar Campaign' prin intermediul Fundatiei Clara-Lionel. Proiectul isi propune sa stranga fonduri pentru sustinerea educatiei, o cauza pentru care Rihanna militeaza, alaturi de programe de ajutor medical si de urgenta.

Fiecare dolar donat va asigura costul unei caramizi pentru o scoala din Malawi, cinci dolari vor asigura costul a cinci caramizi, 10 dolari vor reprezenta banii pentru 10 carti, 15 dolari vor ajuta o eleva cu rechizitele necesare si 20 de dolari vor asigura o luna de scolarizare pentru un elev.

Unul din contribuitorii care doneaza pana pe 5 Septembrie are sansa de a primi o invitatie dubla la Gala de Diamant a Rihannei de pe 14 Septembrie, un eveniment organizat anual in New York, care ii va avea ca invitati de onoare pe Kendrick Lamar si pe Calvin Harris. Invitatia va acoperi atat deplasarea, cat si cazarea la un hotel.

Si tu poti fi fericitul castigator, facand o donatie pe site-ul fundatiei: https://dollar.claralionelfoundation.org/clf

Citeste si:
Imagine de colectie cu Madonna si cei 6 copii ai sai

Text: Laura Ghitoi
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people