Cei mai frumosi 10 barbati de la Hollywood

In urma unui studiu in ceea ce priveste imprimarea digitala a fetei, au fost selectati cei mai frumosi 10 barbati de la Hollywood.

Cei mai frumosi 10 barbati de la Hollywood

Conform testului realizat cu ajutorul algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi, care pastreaza formula secreta a perfectiunii de mii de ani, George Clooney a obtinut un procent de 91.86%, fapt pentru care a fost declarat barbatul cu cel mai frumos si mai simetric chip de la Hollywood.

Dupa ce a fost declarat cel mai seducator barbat din lume, timp de doi ani la rand, acum si oamenii de stiinta au confirmat faptul ca George Clooney este cel mai frumos barbat din lume.

Sistemul functioneaza in urma mediei celor 12 puncte cheie ale fetei, precum buzele, nasul, ochii, sprancenele, barbia, fruntea si forma fetei, dupa care rezultatele sunt comparate cu algoritmul Greek Golden Ratio de 1.618, care este considerat a fi cel mai inalt punctaj al frumusetii.

Locul doi este ocupat de Bradley Cooper, urmat de Brad Pitt, Harry Styles si David Beckham.

Ryan Gosling, care a ocupat locul 8, a castigat premiul pentru cel mai frumos nas, Harry Styles pentru cei mai frumosi ochi si barbie, iar David Beckham pentru forma perfecta a fetei.

Topul celor mai frumosi 10 barbati de la Hollywood:

1. George Clooney
2. Bradley Cooper
3. Brad Pitt
4. Harry Styles
5. David Beckham
6. Will Smith
7. Idris Elba
8. Ryan Gosling
9. Zayn Malik
10. Jamie Foxx

Citeste si:
Bella Hadid are un nou iubit?

Text: Alexandra Cristina Miu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people