Cantaretul George Michael a fost inmormantat, la 3 luni de la deces

Cantaretul englez George Michael a fost inmormantat, miercuri, pe 29 martie, in nordul Londrei, in cadrul unei ceremonii restranse.

Cantaretul George Michael a fost inmormantat, la 3 luni de la deces

Sursele au confirmat ca ceremonia de inmormantare a lui George Michael a avut loc intr-o capela la Highgate West Cemetery, cu un numar restrans de 30 de oameni printre care se numarau familia si prietenii apropiati.

Inmormantarea cantaretului George Michael a avut loc astazi. Familia si prietenii s-au adunat pentru o ceremonie privata pentru a-si lua ramas bun de la fiul, fratele si prietenul lor', a declarat un reprezentant al familiei.

Acesta adauga: Familia lui George Michael ar vrea sa multumeasca fanilor din toata lumea pentru multitudinea de mesaje de dragoste si sustinere. Totodata, ii rugam pe acestia sa respecte dorinta familiei de a avea intimitate in ceea ce priveste activitatea lor zilnica de acum inainte.'

Celebrul artist a fost inmormantat langa mormantul mamei sale, care a decedat acum 20 de ani.

Nivelul de securitate a fost inalt, iar serviciul funerar s-a petrecut intr-un mod retras, gardurile cimitirului fiind acoperite de o prelate neagra.

Corpul cantaretului nu a fost adus intr-un dric, ci intr-o ambulanta privata, spun sursele.

Fostul partener al lui Michael, Fadi Fawaz, a fost fotografiat sosind la cimitir la scurt timp dupa ora 14.00, in ziua ceremoniei. De asemenea, colegul si prietenul artistului, Andrew Ridgeley, din trupa Wham!, a fost prezent.

Funeraliile artistului au fost organizate la trei saptamani dupa ce medicul legist Darren Salter a dezvaluit ca George a decedat in propria casa, din cauze naturale, la varsta de 53 de ani.

Citeste si:
Posterul oficial al Festivalului de Film de la Cannes 2017 naste controverse

Text: Cristiana Frunza
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people