Exclusiv pe elle.ro: Alina Eremia lanseaza piesa #VorbePeDos

Alina Eremia lanseaza astazi, in premiera pe site-ul ELLE.ro, noua sa piesa, #VorbePeDos, o melodie ca o lectie despre iubire.

Exclusiv pe elle.ro: Alina Eremia lanseaza piesa #VorbePeDos

Alina Eremia lanseaza astazi noua sa piesa, #VorbePeDos, o melodie de dragoste plina de sensibilitate si melancolie. Pornind de la convingerea ca cele mai frumoase piese iau nastere din propria experienta, Alina Eremia incearca, in #VorbePeDos, o retraire a unor amintiri frumoase intre indragostiti, care in final au ajuns sa isi spuna cuvinte fara rost.

Mesajul piesei este acela ca vorbele pot cantari foarte mult, iar folosite ca arme, ele pot rani profund. Este foarte important sa comunicam, aceasta fiind cheia unei relatii armonioase, de lunga durata, a declarat Alina Eremia.

Piesa #VorbePeDos a luat nastere in studioul Mango Music, unde Alina a auzit un instrumental care i-a atras atentia si a inspirat-o sa scrie versurile, cu gandul la o experienta personala, dar si pornind de la multitudinea de emotii si povesti ale oamenilor din jurul ei. Productia piesei a continuat in studiourile DeMoga Music, iar la piesa au lucrat Madalin Rosioru si Octav Mihai.

Piesa este ca un semnal de alarma pentru toti cei care au uitat sa comunice. Fiind o piesa in care cred cu tarie, imi doresc sa ajunga la inimile oamenilor si sa schimbe in bine acolo unde este loc de mai mult', a mai spus artista.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan ca o poveste autentica, iar in productia lui au fost implicati Andrei Rosu, actorul din videoclip, Silvia Cristescu si Irina Hartia, care s-au ocupat de styling, Diana Ionescu – pentru partea de make-up si Marian Capet si George Cozma pentru hairstyling.

Despre Alina Eremia

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul Pariu cu viata', si a debutat in lumea muzicala alaturi de Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, With or without you', urmat de Tu esti vara mea'. De asemenea, piesele Cum se face' si Cand luminile se sting' s-au bucurat de un succes la fel de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numara Cand luminile se sting', Dulce amar' in colaborare cu DJ Sava si Whats Up, A fost o nebunie', Original' sau Ilegal' impreuna cu fratele ei, Mircea Eremia.

Anul acesta, Alina Eremia a facut parte din proiectul Blending Spirits, unde a interpretat melodia Start rec' a trupei Cred ca sunt extraterestru si a lansat single-ul De ce ne indragostim'. Mai mult de atat, a colaborat cu Damian Draghici & Brothers pentru piesa „Johnny / Sanie cu zurgalai”, care este inclusa pe noul lor album.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people