Statuile de ceară ale Ducilor de Sussex au fost mutate de lângă familia regală… la Hollywood

Angajații Muzeului Madame Tussauds au mutat statuile de ceară ale lui Harry și Meghan de la standul regal, pentru a le alătura vedetelor de top.

Statuile de ceară ale Ducilor de Sussex au fost mutate de lângă familia regală… la Hollywood

La mai bine de un an de când Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se mute peste ocean, părăsind atribuțiile familiei regale britanice, angajații Muzeului Madame Tussauds din Londra au mutat statuile de ceară ale cuplului de la standul regal.

Mai exact, statuile au ajuns într-o nouă zonă din muzeu, dedicată Hollywood-ului, alături de alte vedete și chiar prieteni ai foștilor Duci de Sussex, precum George Clooney sau familia Beckham.

„Fiind mereu atenți la peisajul celebrităților, am mutat statuile Prințului Harry și Meghan Markle alături de prietenii lor de la Hollywood, pentru a reflecta noul lor statut în fața întregii lumi, și anume acela de vedete de top”, declară Tim Waters, managerul general al muzeului, pentru publicația The Sun.

Angajații muzeului separaseră statuile celor doi de restul familiei încă de anul trecut, ca urmare a declarațiilor ce au uimit pe toată lumea la acel moment, privind renunțarea la atribuțiile regale, relatează Daily Mail.

„Meghan continuă să își croiască propriul drum în viața regală, și vrem să îi reflectăm întocmai statutul ei de celebritate independentă”, afirma atunci fostul manager general al muzeului, Steve Davies, după ce mutarea figurinelor a fost anunțată de instituție prin tweet-ul „Trebuie să le respectăm dorințele #Megxit”.

„Precum întreaga lume, reacționăm și noi la vestea că Ducele și Ducesa de Sussex renunță la atribuțiile și îndatoririle regale”, mai remarca Steve Davies. „Fiind două dintre cele mai populare și îndrăgite personaje ale muzeului nostru, cu siguranță vor rămâne o parte importantă a Muzeului Madame Tussauds din Londra în timp ce urmărim cu toții ce le rezervă viitorul.”

Statuia de ceară a lui Meghan Markle a fost dezvăluită cu 10 zile înainte de nunta regală, fiind expusă alături de cea a Prințului Harry, în fața unui ecran cu mai multe fundaluri în schimbare. La început, figurinele au rămas alături de statuile Reginei și a Ducelui de Edinburgh, dar și lângă statuile Ducilor de Cambridge.

Mutarea vine la scurt timp după ce Duncan Larcombe, autorul cărții Prince Harry: The Inside Story, ar fi afirmat că Harry (36 de ani) și Meghan (39 de ani), care acum locuiesc într-un conac în valoare de 14 milioane de dolari din California, „se joacă în cultul celebrității” de când au renunțat la îndatoririle regale, anul trecut.

El susține că este o „schimbare totală” față de era în care Prințul Philip a încercat să mențină focusul „pe cauze” și nu „pe membrii familiei regale”. De asemenea, potrivit The Sun, el este de părere că și William și Kate au nevoie să înceapă să „se vândă ca și cuplu, familie și personalitați”, cât timp se așteaptă să devină „rege și regină”.

Săptămâna trecută, Prințul William (38 de ani) și Kate Middleton (39 de ani) și-au lansat primul canal de Youtube, și și-au actualizat contul Instagram, renunțând la numele @KensingtonRoyal în favoarea lui @DukeandDuchessofCambridge. Împlinind 10 ani de căsnicie, cei doi au profitat de ocazie și le-au oferit fanilor acces în culisele vieții regale și ale relației lor – ei au făcut publice pe Instagram și imagini rare cu viața de acasă, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George (7 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani), dar și două fotografii romantice făcute de britanicul Chris Floyd la Palatul Kensington.

Citește și:
Ce decizie au luat Prințul Harry și Prințul William cu privire la statuia Prințesei Diana

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE, profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people