Star Style: 10 tinute iconice semnate de Oscar de la Renta pe covorul rosu

De la Jackie Kennedy la Sarah Jessica Parker si Michelle Obama, toata lumea care conteaza a purtat macar o data, cu mandrie, o rochie Oscar de la Renta.

Putini designeri se pot lauda cu cariere atat de spectaculoase precum Oscar de la Renta, designerul dominican care a invatat meserie alaturi de Cristobal Balenciaga si Antonio del Castillo si care a ajuns sa capete faima internationala inca din anii ’60, imbracand-o pe Jacqueline Kennedy.

Timp de 50 de ani, Oscar de la Renta a ramas fidel unei perspective speciale asupra feminitatii si ne-a facut pe toate sa ne visam, macar pentru o zi, printese. Iar rochiile lui, prezente pe covoarele rosii ale lumii de atata vreme, au avut, intr-adevar, puterea de a transforma actrite, prime doamne si femei obisnuite in adevarate style icons.

Dupa numeroase premii si discutii despre cine ii va urma la carma casei, Oscar de la Renta s-a stins din viata pe 20 octombrie 2014, dar mostenirea lui va fi preluata de designerul Peter Copping, numit saptamana trecuta director creativ al casei.

Foto: Image.net, PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people