Speak și Ștefania, dezvăluiri inedite despre relația lor. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Speak și Ștefania au făcut dezvăluiri inedite despre relația lor, dar și despre modul în care s-au cunoscut cei doi.

Speak și Ștefania, dezvăluiri inedite despre relația lor. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Speak și Ștefania formează un cuplu de patru ani. Publicul a ajuns să îi cunoască și mai bine după ce au participat la reality show-ul „Asia Express” difuzat de Antena 1. Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania chiar în cadrul competiției, iar întreg momentul a fost difuzat la televizor, fiind și prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii. 

Speak și Ștefania au acordat recent un interviu revistei Viva!, în cadrul căruia au oferit mai multe detalii pentru începutul relației lor, dar mai ales despre modul în care cunoscut. „Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul. Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie”, a declarat Speak.

Ștefania a adăugat că s-au cunoscut înainte de a filma clipul lui Speak, „Libelula”, și că în timp și-au dat seama că sunt compatibili. Ne-am cunoscut înainte de filmările clipului „Libelula”, am început prin a fi dansatoare, apoi relația noastră s-a sudat stând foarte mult împreună. Am realizat că, fiind atât de diferiți ne făcea atât de compatibili.”

Inițial, cei doi aveau o relație de prietenie care ulterior s-a transformat într-una de dragoste. „În cazul nostru, ne-am transformat din prieteni în îndrăgostiți și cred că ăsta este de fapt atuul nostru – că suntem foarte buni prieteni care își împart viețile cu totul”, a spus Speak pentru sursa citată.

Cât despre cine a făcut primul pas, Ștefania a menționat că Speak a fost cel care a abordat-o. „Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, însă sărutul cred că a venit din partea amândurora. (…) A fost chimie la prima vedere, nu dragoste, relația noastră a început foarte diferit față de cum eram amândoi obișnuiți. Ne-am văzut mai întâi defectele, ca prieteni, apoi atuurile, devenind un cuplu”, a declarat Ștefania pentru revista Viva!.

Citește și:
Cu ce problemă de sănătate se confruntă și când va naște Gina Pistol

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people