Speak a postat o fotografie cu Gina Pistol însărcinată

Gina Pistol se află acum în vacanță alături de iubitul ei, Smiley și cuplul Speak-Ștefania.

Speak a postat o fotografie cu Gina Pistol însărcinată

Deși Gina Pistol și Smiley nu au confirmat încă vestea, se pare că cei doi vor deveni în curând părinți, după cum ne arată și fotografiile apărute în social media.

Speak, care se află acum în vacanță alături de Ștefania, Gina Pistol și Smiley, a postat câteva selfie-uri pe Instagram, iar în ele se poate observa cu ușurință și Gina, având o sarcină destul de avansată.

Potrivit apropiaților, Gina Pistol și Smiley nu vor să dea mai multe detalii despre sarcină până când nu vor fi siguri 100% că aceasta va decurge cum trebuie.

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar recent au început să fie un pic mai prezenți pe rețelele sociale, iar Gina Pistol și-a făcut apariția chiar și în cadrul mai multor live-uri pe care Smiley le-a avut pe YouTube.

Smiley a vorbit la începutul lunii iunie și despre cum a fost pentru ei perioada de lockdown: „A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. (..) A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance”, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina”.

Despre prezența în social media, Smiley a mai spus atunci următoarele: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”.

Citește și:
Amanda Seyfried a devenit mamă pentru a doua oară

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people