Sora vitregă a lui Meghan Markle nu a fost lăsată să intre în Palatul Kensington

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan Markle, a apărut neanunțată la porțile Palatului Kensington, refuzându-i-se accesul.

Sora vitregă a lui Meghan Markle nu a fost lăsată să intre în Palatul Kensington

O sursă le-a spus celor de la ET că a văzut-o pe Samantha Markle alături de iubitul ei, Mark Phillips, în fața Palatului Kensington, la începutul lunii. Potrivit acestei, Samantha ar fi avut o dispoziție foarte bună în timp ce vorbea cu un gardian de la Palat, căruia i-a înmânat un plic alb adresat „Surorii mele Meghan, Ducesa de Sussex'. Acesta a informat-o că nu poate accepta personal scrisoarea, fiind sfătuită să îl lase în cutia poștală din afara Palatului.

„Părea încântată să vadă standurile cu suveniruri în apropiere, care comercializau diferite obiecte cu familia regală, aceasta chiar cumpărând două căni cu Meghan și Harry de la nuntă și măști cu chipurile lor”, spune sursa. Cuplul s-a oprit apoi la Palatul Buckingham, pe care Samantha l-ar fi descris ca fiind „minunat”.

Samantha a vizitat pentru prima dată Londra și a rămas surprinsă când a aflat cât de populară este familia regală în Regatul Unit. În timpul vizitei, aceasta i-a acordat și un interviu lui Jeremy Vine, în care și-a exprimat părerea în legătură cu situația prezentă. „Toată lumea a fost rănită din cauza excluderii din nuntă, dar cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă am fi fost invitați cu toții și nimeni nu ar mai fi avut sentimentele rănite', a adăugat Samantha.

Samantha și-a cerut iertare în timpul interviului, pentru comentariile critice pe care i le-a adus lui Meghan în trecut. „Cred că familiile pot fi în felul acesta atunci când există confuzie și când oamenii sunt răniți. Deci, mergând mai departe, îmi cer iertare și îmi doresc ca lucrurile să fi fost diferite'.

Citește și:
Sora vitregă a lui Meghan Markle își oferă public scuzele după ce a denigrat-o pe Ducesă și familia regală britanică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people