Sora lui Meghan Markle, declarații dure la adresa Ducesei. „Dacă tatăl nostru va muri, va fi din vina ta!”

Samantha, sora lui Meghan Markle, face din nou declarații dure la adresa Ducesei, acuzând-o că nu se gândește deloc la tatăl lor.

Sora lui Meghan Markle, declarații dure la adresa Ducesei. „Dacă tatăl nostru va muri, va fi din vina ta!”

Samantha Markle, sora vitregă a Ducesei de Sussex are din nou cuvinte dure la adresa acesteia. Ea a comentat vizita lui Meghan Markle și a Prințului Harry la expoziția omagială dedicată lui Nelson Mandela, postând pe Twitter mai multe mesaje.

„Cum ar fi să îți omagiezi propriul tată?! Este suficient! Poartă-te ca un om, poartă-te ca o femeie! Dacă tatăl nostru va muri, va fi din vina ta, Meg!” a scris Samantha.

Sora vitregă a lui Meghan Markle nu s-a oprit însă aici, ea criticând întreaga familie regală. „Tatăl meu nu este un motiv de rușine pentru că își iubește fiica! Membrii familiei regale sunt o rușine pentru că sunt atât de reci. Ar trebui să va fie rușine @Kensington Royal. Mă bucur că ai atât de mult timp să fii cochetă și să îi omagiezi pe alții în timp ce îți ignori propriul tată! Cum te poți privi în oglindă? Harry? Presupun că am avut dreptate”, a adăugat aceasta.

Comentariile Samanthei vin la câteva zile după ce tatăl celor două, Thomas Markle, a dat un nou interviu pentru The Sun, în care a declarat că el simte că Meghan nu este fericită și că va renunța să discute cu presa doar dacă fiica lui va vorbi din nou cu el.

Așa cum probabil știi, tatăl lui Meghan Markle nu a putut să o conducă la altar deoarece a suferit o operație la scurt timp de la izbucnirea unui scandal legat de regizarea unor fotografii realizate de paparazzi.

Citește și:
„Zâmbetul lui Meghan este fals!' Tatăl lui Meghan Markle face declarații surprinzătoare

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people