Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți! Actrița este însărcinată cu primul copil

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți, susțin mai multe surse apropiate cuplului și citate de presa internațională.

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți! Actrița este însărcinată cu primul copil

Mai multe surse au declarat inițiat pentru platforma Just Jared că Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți, precizând însă că cei doi „nu vor să anunțe vestea”, dar că „prietenii și familia se bucură foarte mult pentru ei”. Știrea a fost ulterior confirmată de mai multe surse apropiate celor doi.

Cea mai recentă apariție pe covorul roșu a cuplului a avut loc în luna ianuarie, la decernarea Premiilor Grammy, unde actrița a purtat o fustă foarte scurtă, dar cu numeroase volane.

Turner, în vârstă de 23 de ani, și Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. Se pare că cel care a oficiat ceremonia era costumat în Elvis Presley, iar cei care au cântat au fost Dan + Shay. După rostirea jurămintelor, Sophie și Joe au făcut schimb de inele din bomboane în locul unor verighete adevărate.

Actrița din serialul Game of Thrones și cunoscutul muzician au avut și o a doua nuntă, în vara anului trecut, în Franța. Nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției.

Potrivit E!, spațiul în care s-a desfășurat ceremonia a fost decorat cu flori albe și lumânări din sticlă. „Sophie a băut șampanie cu prietenele ei, în timp ce Joe a dat câteva shot-uri cu cavalerii de onoare pentru a-și stăpâni emoțiile”, a declarat o sursă în legătură cu orele dinainte de desfășurarea ceremoniei. Se pare că Sophie ar fi purtat o rochie lungă din dantelă, cu mâneci. Părul a fost desprins, iar machiajul natural. Us Weekly a scris despre rochia impresionantă că ar fi fost semnată de Louis Vuitton. „Joe și Sophie au lăcrimat în timpul jurămintelor, în aplauzele invitaților. A fost o ceremonie foarte emoționantă”, a continuat sursa.

Sophie Truner și Joe Jonas s-au logodit în octombrie 2017, după un an de relație. Atunci Sophie a declarat că încă este șocată că a făcut acest pas, dar se bucură că a găsit persoana potrivită pentru ea. Cu toate acestea, ea a declarat atunci că nu crede că a fi căsătorit este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla, explicând că pentru ea este importantă și cariera.

Citește și:
Modul neașteptat în care Ben Affleck își caută o nouă iubită

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people