Sophie Turner și Joe Jonas, gest emoționant după pierderea câinelui lor

Sophie Turner și Joe Jonas au pierdut un membru important al familiei, pe Waldo, câinele lor, care a murit într-un accident "nebunesc".

Sophie Turner și Joe Jonas, gest emoționant după pierderea câinelui lor

Sophie Turner și Joe Jonas au pierdut un membru important al familiei săptămâna trecută, când Waldo, câinele lor, a murit în urma unui accident „nebunesc”.

Potrivit TMZ, „Waldo a fost speriat de un pieton, a scăpat din lesă, a alergat pe stradă și a fost lovit de o mașină”. Sophie Turner și Joe Jonas au fost cu adevărat afectați de această pierdere și i-au adus un omagiu făcându-și fiecare câte un tatuaj cu chipul lui Waldo.

„Îmi lipsești, Waldo. Odihnește-te în pace”, a scris Sophie pe Instagram Story, în timp ce Joe a postat o altă fotografie alături de un mesaj emoționant. „Odihnește-te în pace micul meu înger.”

 

View this post on Instagram

 

R.I.P. my little angel.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on


 

Actrița și soțul ei au anunțat accidentul la poliție, iar cei doi au fost atât de afectați de această veste încât au avut nevoie de consiliere. Cei doi l-au adoptat pe Waldo în aprilie 2018 și au împreună încă un câine, Porky.

Joe Jonas a explicat în decembrie 2018 cum a ajuns să îi adopte pe cei doi pui de Klee Kai de Alaska. „L-am luat pe Porky și a fost cumva o greșeală pentru că numele lui vine de la faptul că ea voia de fapt un Pomsly. Eu am auzit greșit ce a zis, așa că am crezut că este numele câinelui pe care și-l dorește.”

Artistul a declarat că animalele de companie îl ajută să se relaxaze. „Sunt de obicei mereu în mișcare, chiar și dacă sunt acasă, vreau să fac o mulțime de lucruri. Dar, este plăcut când ai un câine pe care trebuie să îl duci la plimbare, trebuie să petreci timp cu el și să te joci și asta te menține relaxat”, a spus acesta.

Citește și:
Sophie Turner explică de ce a acceptat să se logodească, la 21 de ani, cu Joe Jonas

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people