Smiley și Gina Pistol, apariție inedită în cadrul unui live al artistului

Smiley și-a surprins fanii după ce în ultimul său live de pe YouTube și-a făcut apariția și Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol, apariție inedită în cadrul unui live al artistului

De când Smiley și Gina Pistol au publicat prima lor fotografie împreună, mai exact de Paște, fanii celor doi așteaptă acum și mai multe imagini cu ei.

În cadrul mai multor emisiuni pe care Smiley le face pe canalul personal de YouTube, intitulate „Smiley Omul Live”, Gina Pistol ne-a încântat cu prezența ei. Recent, Smiley și-a lansat noua piesă, „Va fi bine!”, al cărei videoclip spune el că a fost compus special pentru această perioadă dificilă pe care o traversăm. „Eu cred cu adevărat că schimbarea vine din interior. Schimbarea vine odată cu noi, de aia și spun că „de mâine schimbăm lumea și de azi încep cu mine.” De astăzi cu siguranță puteți zâmbi, de mâine va fi o zi mai bună.”

La finalul live-ului de pe YouTube, a apărut și Gina Pistol, iar Smiley, vizibil emoționant, chiar spune la un moment dat după apariția ei: „Mi-am pierdut șirul gândurilor.”

În urmă cu două săptămâni, Gina Pistol l-a tuns pe Smiley, iar momentul a fost inclus și într-un live făcut de artist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

nu mai zic nimic 🤭 gasesti video in linkul din BIO

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul) pe

Desigur, după acest episod, Smiley spunea că va veni și rândul lui să o tundă pe Gina. Însă, acum două zile, artistul a publicat o fotografie cu ea, în care ne spune că încă nu a tuns-o deoarece niciunul dintre fanii lui nu a găsit scena în care apare și Gina în noul lui videoclip, fiind o provocare lansată pentru fanii lui. „@ginapistol a scăpat netunsă și noaptea trecută 🤭 asta pentru că niciunul dintre voi nu a găsit scena în care apare și ea. aveți link in BIO, descoperiți-o pe Gina în clip, iar eu o tund sau o fac creață 🤫”, spunea Smiley pe Instagram.

Acum câteva zile, Gina Pistol a fost invitată în live-ul pe care Maurice Munteanu și Domnica Mărgescu îl găzduiesc în fiecare zi pe pagina de Facebook ELLE România. Cu această ocazie, Gina ne-a povestit în exclusivitate cum își petrece timpul în izolare alături de Smiley. „Am început de o săptămână un serial foarte interesant și îl urmărim în fiecare seară. Un episod durează o oră, și ne pierdem așa patru-cinci ore. Asta când avem timp de serial.”

Ulterior, ea a mai enumerat și alte activități pe care în mod cert le facem cu toții în această perioadă. „În rest, curățenie, gătesc, spăl, strâng rufele, fac sport de trei ori pe săptămână, și cam asta. Mă crezi că fac mai mult decât ce făceam până acum? Pentru că înainte îmi rezervam cumva ziua de curățenie o dată pe săptămână, depinde cum aveam eu timp, sau găteam atunci când eram pe acasă. Acum, stând acasă, fac asta aproape în fiecare zi. Am mai avut timp să stăm acasă, pentru că și eu și Andrei ne vedem destul de puțin. Și acum am avut mai mult timp să stăm împreună.”

Citește și:
Cum își petrec Gina Pistol și Smiley timpul în izolare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people