Smiley, proiect nou înainte de a deveni tată pentru prima dată

Smiley și-a luat prin surprindere fanii cu un nou proiect muzical alături de un artist celebru, înainte de a deveni tată pentru prima dată.

Smiley, proiect nou înainte de a deveni tată pentru prima dată

Smiley se pregătește să devină tată pentru prima dată. El și Gina Pistol sunt extrem de emoționați și abia așteaptă să își cunoască fetița. 

Până atunci, Smiley se preocupă și de cariera sa muzicală. Artistul a lansat prima sa piesă din anul 2021, alături de Killa Fonic: „Lasă inima să zbiere.” Melodia este despre intimitate, eliberare și tăcerea din relații și se va regăsi pe noul său album, al cincilea din cariera sa artistică, ce se anunță a fi surprinzător ca stil, colaborări și imagine.

„Urmează câteva lansări neașteptate, pregătesc un album nebun, urban, cu sound actual, dance, de stradă. Nu este ceva nou pentru muzica și istoria mea, însă este cumva surprinzător în acest moment al vieții mele și este o completare de atitudine, revoltă și libertate a zonei romantice în care am așezat muzica mea în ultima perioadă”, a declarat Smiley cu privire la noul său proiect muzical.

„Lasă inima să zbiere” vorbește pe două voci complementare despre tăcerea necesară într-o relație pentru a lasă iubirea să vorbească pe limba ei. Colaborarea muzicală dintre Smiley și Killa Fonic a pornit de la compatibilitatea lor artistică, în ciuda antitezei în care îi plasează o parte din public și de la aprecierea pe care fondatorul și producătorul HaHaHa Production o are pentru acesta.

„Killa mi se pare o voce puternică a generației lui, a noului curent hip-hop din România și pariam că va ajunge să aibă ceva de spus acum multă vreme, când l-am auzit prima dată pe primul album al lui Doc. Mi se pare talentat, creativ, curajos și încăpățânat să facă lucrurile după cum simte, chiar dacă le împinge la extrem. Deși arătăm și suntem percepuți diferit, chiar avem multe în comun și ne preocupă mereu să găsim what’s next, what’s new, povestește Smiley despre intersecția artistică neașteptată, dar justificată din „Lasă inima să zbiere.”

„Toți știu că Smiley este extrem de strict în a-și selecta artiștii cu care colaborează. Dacă nu mă înșel ne poți număra pe 5 degete și îmi rezerv locul degetului mijlociu pentru că mă simt șmecher că am făcut așa piesă cu Smiley. Iar chimia dintre noi e puternică; suntem foarte periculoși împreună”, a adăugat Killa Fonic despre întâlnirea creativă cu Smiley pentru „Lasă inima să zbiere.”

Citește și:
Alexandra Dinu vorbește cu emoție despre greutățile întâmpinate ca mamă singură

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people