Smiley, Margareta Pâslaru, Dana Rogoz și mulți alții se alătură inițiativei Dăruiește Viață printr-un cover al piesei „Oameni”

27 de artiști și persoane publice, printre care Smiley, Margareta Pâslaru și Dana Rogoz, își unesc vocile în sprijinul luptei împotriva pandemiei.

Smiley, Margareta Pâslaru, Dana Rogoz și mulți alții se alătură inițiativei Dăruiește Viață printr-un cover al piesei „Oameni”

Andreea Esca, Maia Morgenstern, Florin Călinescu și Cabral, Smiley, Margareta Pâslaru și Dana Rogoz se numără printre cele 27 de persoane publice care trimit un apel la donații, prin cântec, către asociația Dăruiește Viață.

În contextul pandemiei de coronavirus, unele dintre cele mai cunoscute personalități din spațiul public autohton și-au unit vocile pentru un mesaj emoționant: „oameni, voi oameni, semănați cu iubire câmpia din voi”.

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu „Oameni” a fost realizată la inițiativa Roton și este un îndemn la solidaritate și sprijin pentru sistemul medical extrem de solicitat în aceste zile, fiind o invitație la donații către asociația Dăruiește Viață, care construiește spitalul Modular 1 Elias pentru a crește numărul de paturi pentru pacienții cu Covid-19.

În ordinea apariției, din proiect fac parte Cabral, Smiley, Connect-R, Delia Rus, Maia Morgenstern, Amalia Enache, Mihail, Florin Călinescu, Tudor Ionescu (Fly Project), Mihai Morar, Paul Iorga, Cosmin Seleși, Andreea Esca, Margareta Pâslaru, Gina Pistol, Dani Ionescu (Dl. Goe), Adrian Sînă, Dana Rogoz, Virgil Ianțu, Bruja, Sânziana Negru, Otravă, Sore, Florian Rus, Valeria Stoica, Jean Gavril și Pavel Bartoș, care interpretează un vers din piesa cântată inițial de Aurelian Andreescu și compusă de Marius Țeicu, în clipul postat pe conturile Roton. Lansată în 1973, piesa „Oameni” are un mesaj de iubire și susținere, de înțelegere a propriei persoane, și ar putea oricând deveni un sprijin emoțional și pentru cei care o ascultă în izolare, arată comunicatul de presă.

Artiștii și personalitățile publice care reinterpretează piesa invită ascultătorii să rămână oameni, oricât de grele ar fi împrejurările pe care le trăim în aceste zile, și să se îndrepte cu dragoste către cei din jur, aflați în nevoie.

 

View this post on Instagram

 

Am sunat niste prieteni si-am adus om langa om printr-un telefon pentru a sustine campania @daruiesteviata – #ReusimImpreuna. Ce se intampla mai exact? @daruiesteviata ridica Spitalul Modular 1 Elias, pentru a creste numarul de paturi pentru pacientii cu COVID-19. Totodata, acestia achizitioneaza si doneaza catre spitalele din tara echipamente de protectie, echipamente si aparatura medicala necesare medicilor pentru protejarea lor si salvarea pacientilor. Ce poti tu sa faci: Doneaza prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donatie unica de 2 euro, valabil doar pe teritoriul Romaniei) Doneaza online pe www.daruiesteviata.ro Daca esti o companie, poti sponsoriza actiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza ————————————————- @cabralibacka @smiley_omul @connectr @deliarusss @maiamorgensternoficial @amaliaenache @mihail.official @f.calinescu @tudorionescu @flyprojectofficial @mihaimorar @pauliorga @cosminselesioficial @andreeaesca Margareta Paslaru @ginapistol @domnul_dani @musiugoe @adriansina @danarogoz @virgiliantuofficial @brujahahaha @sanziananegru @bloguluotrava @soreonline @florianrus @valeriastoicamusic @jeangavril @pavelbartos

A post shared by ROTON MUSIC (@rotonmusic) on

Ce poți face tu:

– Donează prin SMS, 8826 cu mesajul IMPREUNA (donație unică de 2 euro, valabil doar pe teritoriul României)
– Donează online pe www.daruiesteviata.ro
– Dacă ai o companie, poți sponsoriza acțiunile tot pe site, la www.daruiesteviata.ro/sponsorizeaza

Banii sunt folosiți de asociația Dăruiește Viață pentru construcția și dotarea spitalului modular 1 Elias și pentru dotarea spitalelor din țară cu echipamente de protecție, echipamente și aparatură medicală necesare medicilor pentru protejarea lor și salvarea pacienților.

Citește și:
Cum îi poți ajuta pe cei din jur în timpul pandemiei de coronavirus

Foto: ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people