Smiley a transmis un mesaj important după declarațiile Andreei Esca în care mărturisește că a avut coronavirus

Smiley a transmis un mesaj prin care mărturisește că declarațiile Andreei Esca ar trebui să ne facă să fim mult mai precauți în ceea ce privește coronavirusul.

Smiley a transmis un mesaj important după declarațiile Andreei Esca în care mărturisește că a avut coronavirus

Smiley a publicat pe contul său de Facebook un mesaj în care vorbește despre faptul că oamenii nu mai cred în nimic, mai cu seamă în existența coronavirusului. Artistul a scris acest mesaj în contextul în care în urmă cu două zile, Andreea Esca a confirmat că atât ea, cât și soțul și unul dintre copii, Aris, au fost depistați cu coronavirus. 

Smiley a mărturisit faptul că Andreea Esca nu este singura cunoștință despre care știe că a avut coronavirus. „Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în știință sau în Dumnezeu. Poate putem, totuși, prin declarația Andreei Esca, să învățăm să avem mai multă grijă de noi și să ne ferim de boală, doar atât… O cunosc și știu prin ce a trecut. Din păcate nu e singura mea cunoștință personală care a avut Covid. Boala asta există și se răspândește foarte ușor”, a scris Smiley pe Facebook.

De asemenea, artistul a ținut să își roage urmăritorii să aibă grijă de ei, dar și de cei din jur. „Vă rog să aveți grijă de voi cu responsabilitatea celor care știți că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aș vrea să vă mai rog să nu mă puneți la zid pentru că am exprimat o îngrijorare!”

Acum două zile, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru știrile Pro TV, Andreea Esca a recunoscut că a avut Covid-19, după ce mai multe săptămâni s-a speculat că vedeta ar fi infectată cu acest virus. „Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii. Și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari alături de care am trecut prin această perioadă nefericită suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi toți trei.”

Andreea Esca a mărturisit că soțul ei, Alexandre Eram, a fost cel care s-a îmbolnăvit primul și că este în continuare internat la spitalul Victor Babeș din capitală. „Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu. (..) Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă”, a declarat Andreea Esca pentru Știrile Pro TV.

Citește și:
BREAKING: Un vaccin împotriva Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford pare să dea rezultate în testele preliminare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people