Shia LaBeouf divorțează de Mia Goth și are o relație cu FKA Twigs, fosta logodnică a lui Robert Pattinson

Complicate sunt căile iubirii la Hollywood!

Shia LaBeouf divorțează de Mia Goth și are o relație cu FKA Twigs, fosta logodnică a lui Robert Pattinson

Un nou cuplu de vedete își face apariția la Hollywood și este vorba de o relație destul de complicată. Actorul Shia LaBeouf divorțează de Mia Goth și a început o relație cu starul experimental pop FKA Twigs, fosta logodnică a lui Robert Pattinson.

„Shia și Mia au depus actele pentru divorț. Despărțirea este amicală și toate detaliile privind acest divorț vor rămâne private”, a declarat reprezentantul lui Shia LaBeouf.

Shia LaBeouf și Mia Goth s-au căsătorit în 2016, în cadrul unei ceremonii tematice care a avut loc în Las Vegas, însă, potrivit unor surse, căsătoria nu ar fi una legală. Cei doi s-au cunoscut în 2015 pe platourile de filmare ale peliculei „Nymphoniac” și sunt cunoscuți pentru momentele controversate prin care a trecut relația lor
. În 2015, în timpul unei vacanțe în Germania, cei doi s-au certat violent, iar actorul a fost filmat declarând „Nu vreau să ating o femeie. Nu vreau să lovesc o femeie, însă sunt provocat. Dacă aș mai fi stat aici, aș fi omorât-o”.

Relația dintre Shia LaBeouf și FKA Twigs a început pe platourile de filmare ale peliculei Honey Boy', care are la bază copilăria lui LaBeouf pe platourile de filmare de la Hollywood. Cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori în ultimele zile, iar relația lor a fost confirmată chiar de artistă. Twigs a declarat pentry Daily Mail că „Suntem foarte fericiți”.

Artista FKA Twigs s-a logodit în 2015 cu Robert Pattinson, starul din seria Twilight', însă cei doi s-au despărțit în 2017, citând distanța și programele lor mult prea aglomerate.

Citește și:
Robert Pattinson și Suki Waterhouse, noul cuplu de la Hollywood

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people