Serena Williams vorbește despre pasiunea fiicei sale pentru modă

Fiica Serenei Williams îi calcă pe urme, mica Alexis Olympia Ohanian Jr. fiind deja foarte pasionată de modă.

Serena Williams vorbește despre pasiunea fiicei sale pentru modă

Serena Williams a dezvăluit că fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr., este foarte pasionată de modă, însă acest lucru nu este o surpriză având în vedere că ea este probabil inspirată de ținutele mamei ei, care strălucește întotdeauna pe covorul roșu.

Miercuri, jucătoarea de tenis în vârstă de 38 de ani a vorbit înaintea show-ului S by Serena, din cadrul Săptămânii Modei de la New York, despre colecția sa, precum și despre pasiunea fiicei sale. „Lucrăm la asta de ceva timp. Așa că suntem gata și se simte minunat”, a spus Serena pentru E!News despre colecție.

Ea a explicat că noua colecția este complet diferită față de cea din septembrie, de data aceasta creațiile sale reprezintă o „joacă” cu materialele și diferite structuri.

„Aș spune că fiecare colecție este diferită… De data aceasta folosim materiale diferite, experimentăm cu pielea vegană, ne gândim mai mult la sustenabilitate și alte probleme care sunt importante pentru mine. Încă ne gândim la paiete și experimentăm cu bureții pentru umăr. Sunt în mod evident obsedată de asta.”

Totodată, jucătoarea de tenis a dezvăluit că fiica sa iubește rochiile. „Nu o pot forța să iasă din rochiile de prințesă. Se supără imediat. Ea iubește moda, iubește să poarte rochii și asta este ce vrea să facă”, a declarat aceasta.

Serena Williams a vorbit și despre style icon-ul pe care îl admiră, spunând că Jennifer Lopez este cea care o inspiră. „Cred că în acest moment nu te poți gândi la stil fără să te gândești la Jennifer Lopez. Este incredibilă. Mereu a fost stylish. Abia aștept să ajung la vârsta ei și să arăt așa.”

Citește și:
Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people