Serena Williams și fostul ei iubit, împreună pe covorul roșu

La începutul acestei săptămâni, Serena Williams și fostul ei iubit, rapper-ul Common, au fost prezenți la un eveniment de caritate în Chicago.

Serena Williams și fostul ei iubit, împreună pe covorul roșu

Serena și Common s-au fotografiat împreună, dar au și vorbit în cadrul Creative Minds Talk, în fața unei audiențe imense. Evenimentul, The Art of Storytelling, i-a avut în prim-plan pe cei doi, care și-au exprimat ideile despre discursul în public, filantropie, activism și antreprenoriat.

De când s-au despărțit, Serena și rapper-ul Common au ținut legătura, acesta felicitând-o frecvent pe Serena pe rețelele sociale pentru succesul imens din tenis, iar în 2015, rapper-ul a spus într-un interviu din The Meredith Vieira Show: „Ne înțelegem foarte bine și țin la ea ca și persoană… deci ne putem păstra prietenia. Nu este ca o persoană cu care vorbești în fiecare zi, dar o respecți și încă ai acea dragoste pentru ea, vrei să o vezi fericită”.

Serena și Common au avut o relație de trei ani, iar în 2010 au hotărât să se despartă. În prezent, Serena este căsătorită cu Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit, iar împreună au o fiică în vârstă de 1 an, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Citește și:
Serena Williams topless sau impactul unui gest superb

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people