Serena Williams, declarații despre înfrângerea de la U.S. Open și meciul cu Bianca Andreescu

Serena Williams se simte foarte dezamăgită de înfrângerea de la U.S. Open și meciul cu Bianca Andreescu.

Serena Williams, declarații despre înfrângerea de la U.S. Open și meciul cu Bianca Andreescu

După finala de la U.S. Open, pe care a pierdut-o în fața româncei Bianca Andreescu cu 6-3, 7-5, Serena Williams a fost foarte critică cu privire la modul în care a evoluat pe terenul de tenis.

„O iubesc pe Bianca, cred că este o fată extraordinară, însă cred că a fost cel mai prost meci pe care l-am jucat tot turneul. Și este foarte dificil faptul că știu că aș fi putut fi mai bună”, a spus Serena la conferința de presă ce a urmat meciului. „Nu am nicio scuză pentru faptul că eu am jucat la un asemenea nivel”.

„Aș fi putut fi mai mult Serena azi. Sincer, cred că Serena nici nu a apărut azi și trebuie să îmi dau seama cum să fac ca ea să apară pe teren”, a declarat Williams.

Deși a revenit în forță pe terenul de tenis după pauza ce a urmat nașterii fiicei sale, Serena nu a mai câștigat niciun titlu de Grand Slam din 2017, când a câștigat Australian Open, în timp de era însărcinată cu fiica ei, Alexis Olympia.

Luna trecută, Williams a fost învinsă tot de Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, în finala de la Rogers Cup, când Serena a fost obligată să se retragă din cauza unor probleme de sănătate.

„Sunt atât, atât, atât de aproape și totuși foarte departe”, a mai declarat Williams. „Nu știu ce să zic. Cred că trebuie să merg mai departe dacă vreau să fiu o jucătoare de tenis profesionistă. Trebuie să lupt până la capăt”.

Întrebată de un reporter dacă acum pierderile în fața adversarelor de pe terenul de tenis au un impact mai mic asupra ei, Serena a declarat: „Categoric nu. Nu sunt fericită, dar trebuie să iau fiecare moment în parte. Sincer, nu am jucat azi la adevăratul meu potențial. Puteam să joc mai bine și acesta este singurul lucru pe care îl pot spune acum”.

Citește și:
Serena Williams, imagine emoționantă cu ocazia aniversării fiicei sale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people