Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Soția sa a născut o fetiță, iar anunțul l-a făcut prezentatorul TV pe rețelele de socializare.

Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară

Șerban Copoț, fostul membru al trupei Animal X, a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul TV a anunțat pe conturile sale de socializare că soția lui a născut astăzi, la ora 7:40 o fetiță. 

Șerban Copoț a publicat un mesaj emoționant pe Instagram prin care le spune urmăritorilor că a devenit tată. „Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris Șerban Copoț pe Instagram, alături de un video cu soția lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

Șerban Copoț a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară pe 2 iulie, chiar în ziua în care împlinea vârsta de 39 de ani. „Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi!”, a spus Șerban Copoț la vremea respectivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serban Copot (@serbancopot)

În prezent, Șerban este prezentatorul show-ului iUmor de pe Antena 1, alături de Dan Badea. Șerban Copoț și Roxana s-au căsătorit în secret în 2015, după o relație de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți, Teddy, în vârstă de 8 ani, care a fost prezent și la nunta lor, și Alex, de 4 ani.

Citește și:
Gina Pistol le-a arătat fanilor imagini inedite cu ea însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people