Selena Gomez și Justin Bieber iau o pauză

La câteva zile după ce Selena Gomez a confirmat relația cu Justin Bieber, se pare că cei doi au decis să ia o pauză.

Selena Gomez și Justin Bieber iau o pauză

În ultimul timp Selena Gomez și Justin Bieber au petrecut foarte mult timp împreună, relația lor fiind confirmată și de imaginea postată de artistă pe Instagram, de ziua lui Justin.

Deși au fost văzuți în nenumărate ipostaze împreună, chiar și la nunta tatălui lui Justin Bieber, se pare că lucrurile între ei nu sunt la fel de bune.

Potrivit E!Online, Selena Gomez și Justin Bieber au decis să ia o pauză. Mai multe surse au declarat pentru site-ul de știri că aceasta nu este o despărțire definitivă, ci pur și simplu cei doi au nevoie de timp petrecut separat. Cu toate acestea, se pare că Selena și Justin vorbesc în fiecare zi.

„Au avut nenumărate neînțelegeri recent și o ceartă a fost mai mare și a dus la decizia de a se despărți, însă au vorbit tot timpul și sentimentele lor nu s-au schimbat”, a declarat o sursă apropiată pentru E!Online.

„Sigur se vor împăca și nu este o despărțire definitivă, însă amândoi au nevoie să petreacă timp separat”, a adăugat persoana aceasta.

Problemele celor doi vin și din cauza presiunii media din ultima perioadă. „Amândoi au declarat că se simt copleșiți cu presiunea care a apărut în momentul în care  s-au afișat împreună în public și nu au reușit să facă față.”

În perioada aceasta Selena se va concentra și asupra relației cu mama ei, Mandy Teefey. Cele două au avut neînțelegeri din cauza relației Selenei cu Justin Bieber, Mandy considerând că relația nu este bună pentru fiica sa.

Selena Gomez și Justin Bieber au început să petreacă din nou timp împreună anul trecut, după ce artista și The Weeknd s-au despățit. Aceștia au fost văzuți ultima dată împreună pe 28 februarie, când au mers împreună la biserică.

În prezent, Bieber a fost fotografiat în Los Angeles, în timp ce Selena se află în New York.

Fanii celor doi sunt însă nemulțumiți de activitatea lui Justin Bieber de pe Instagram. Artistul a apreciat fotografia starului Youtube Inanna Sarkis.

 

Check out Justin Biebers recent Instagram activity:

A post shared by Justin Bieber Crew (@jbcrewdotcom) on


Citește și:
Justin Bieber și Selena Gomez: gesturi publice de afecțiune la nunta tatălui lui Justin din Jamaica

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people