Selena Gomez se simte recunoscătoare în urma vacanței petrecute în Italia și este pregătită să-și reia atribuțiile

Selena Gomez este recunoscătoare pentru toate lucrurile bune din viața ei, iar acum, la finalul vacanței, este pregătită să-și reia atribuțiile.

Selena Gomez se simte recunoscătoare în urma vacanței petrecute în Italia și este pregătită să-și reia atribuțiile

Selena Gomez și-a exprimat recunoștința în urma unei vacanțe binemeritate în Italia. Ieri, starul pop a împărțit câteva momente surprinse în vacanță, în care o vedem înconjurată de prieteni. „Câteodată, nu pot exprima în cuvinte cât sunt de recunoscătoare. Acum..înapoi la muncă”, a scris Selena alături de o selecție de fotografii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sometimes I cant express how truly grateful I am. Now.. Back to work.

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez) pe

Selena Gomez și-a aniversat săptămâna trecută ziua de naștere, împlinind 27 de ani, și le-a mulțumit tuturor celor care i-au lăsat mesaje în care i-au urat toate cele bune. Se pare că artista este pregătită să împartă cu fanii ei noile proiecte la care lucrează de o vreme, inclusiv câteva melodii noi. „Selena și-a celebrat recent aniversarea în Italia și se bucură din plin de această perioadă liberă. Selena lucrează la noi melodii și plănuiește să lanseze câteva anul acesta. Muzica nouă va reprezenta o parte diferită a Selenei, va fi foarte personală”, le-a spus o sursă celor de la ET.

Selena Gomez a primit o mulțime de urări cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani, inclusiv de la o mulțime de celebrități. „Cu toții putem fi de acord cu faptul că astăzi este o sărbătoare națională. La mulți ani @selenagomez', a scris Ryan Seacrest pe Instagram, alături de un selfie cu sărbătorita. „O iubesc foarte mult, iar viața ei a avut un impact profund asupra vieții mele, și asupra vieților tuturor celor care o cunosc. La mulți ani, înger', a postat prietena cea mai bună a artistei, Courtney Lopez.

Citește și:
Motivul special pentru care Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe Instagram

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people