Selena Gomez a postat prima poză care confirmă relația ei cu Justin Bieber, cu ocazia zilei lui de naștere

Selena Gomez și Justin Bieber se înțeleg mai bine ca niciodată!

Selena Gomez a postat prima poză care confirmă relația ei cu Justin Bieber, cu ocazia zilei lui de naștere

Justin Bieber a împlinit 24 de ani pe 1 martie. Deși nimeni nu se aștepta, iubita lui, Selena Gomez, a postat o fotografie pe Instagram care confirmă relația lor și în care îi urează „la mulți ani' într-un mod adorabil.

March 1, 1994 someone I know that happens to be super cool was born. Boom.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Selena a postat o fotografie de tip polaroid care o înfățișează, întinsă, râzând și arătând către altă fotografie polaroid, în care ne putem da seama că este chiar Justin.
În descriere, artista a scris: „Pe 1 martie 1994, s-a născut o persoană pe care o cunosc și care se întâmplă să fie super cool. Boom.'

În ultima perioadă, Selena nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, dar postarea aceasta este dovada că ea și Justin Bieber au o relație și că sunt cât se poate de fericiți.

Deși știm din pozele făcute de paparazzi că cei doi sunt din nou împreună de ceva timp și că au petrecut atât Ziua Îndrăgostiților alături dar că au fost și invitați la nunta tatălui lui Justin Bieber în Jamaica, este pentru prima oară când unul dintre ei postează pe o rețea socială ceva legat de celălalt.

Întorcându-ne la ziua de naștere a lui Justin, se pare că Selena Gomez plănuia să îi organizeze o petrecere supriză, așa că de-abia așteptăm să vedem dacă și alte imagini vor mai fi postate!

Citeste si:
Justin Bieber și Selena Gomez: gesturi publice de afecțiune la nunta tatălui lui Justin din Jamaica

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people