Selena Gomez a fost internată în spital după o cădere emoțională

Selena Gomez a fost internată pentru a treia oară în ultimele săptămâni, de această dată din cauza unor probleme emoționale. Din fericire, artista caută mereu ajutor și urmează un tratament corespunzător.

Selena Gomez a fost internată în spital după o cădere emoțională

„Selena se confruntă cu depresia de ceva timp, iar oamenii din jurul ei au fost mereu atenți la modul în care se simte, cu atât mai mult după transplantul de rinichi. Selena nu s-a simțit bine și a mers la spital, așa cum face când se simte rău. După ce a fost ținută sub observație, s-a ajuns la concluzia că Selena va trebui să urmeze tratament pentru sănătate mintală într-un centru specializat”, le-a spus o sursă celor de la ET.

Potrivit TMZ, artista în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital de două ori în ultimele săptămâni. Prima dată s-a întâmplat după scăderea nivelului de globule albe din sânge. Deși a fost externată câteva zile mai târziu, a fost nevoită să revină din cauza problemelor de sănătate apărute în urma transplantului de rinichi. Internarea în spital i-a provocat Selenei o cădere emoțională, după ce nu i-a fost permis să părăsească instituția. În prezent, artista se află într-un centru de psihiatrie și urmează un tratament corespunzător, pe care l-a mai primit și în trecut.

Veștile vin la scurt timp după ce Selena Gomez a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, alături de care spune că va lua o pauză de la social media. „Oricât de recunoascătoare sunt pentru vocea pe care social media ne-a dat-o fiecăruia dintre noi, sunt la fel de recunoscătoare făcând un pas în spate și trăindu-mi viața în prezent, așa cum mi-a fost dată'.

O sursă apropiată spune că, în trecut, Selenei i-a fost foarte greu să-și amâne obligațiile din carieră pentru a avea grijă de ea. Constant, aceasta a pus foarte multă presiune pe ea, ceea ce a cauzat foarte mult stres atât pentru minte, cât și pentru corp.

„Nu îi este rușine sau teamă să facă un pas înapoi și să ceară ajutor, la fel cum a mai făcut-o până acum”, a continuat sursa, referindu-se la perioada din 2016 de la Brookhaven, Tennessee. „Programul de recuperare din trecut a fost foarte benefic pentru ea. A ajutat-o să reînvețe niște obiceiuri și i-au întărit niște mecanisme de cooperare foarte sănătoase”.

Citește și:
Selena Gomez a anunțat că va lua o pauză de la social media

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people