Selena Gomez este pregătită să îl uite pe Justin Bieber

Selena Gomez este pregătită să își refacă viața.

Selena Gomez este pregătită să îl uite pe Justin Bieber

După ce s-a despărțit încă o dată de Justin Bieber, sursele spun că Selena se simte puternică și independentă: „Îl respectă, însă și-a dat seama că este mult mai fericită de una singură. Selena nu mai vorbește despre Justin și este gata pentru o nouă relație'. În luna martie a acestui an relația celor doi a început să se destrame, iar Justin a început să-și petreacă timpul cu modelul Baskin Champion. Cei doi s-au mai împăcat în trecut însă acum este puțin probabil ca Jelena să mai reprezinte un cuplu.

Despărțirea Selenei de cântăreț i-a permis acesteia să acorde mai mult timp prietenilor. Artista a avut o relație de aproape un an cu The Weekend, înainte de a se împăca cu Justin Bieber.

După ce a participat luni la Met Gala, cântăreața este așteptată din nou în studio pentru a-și completa cel de-al treilea album. Sursele susțin că Selena a călătorit foarte mult în ultimul timp și că și-a dedicat timpul muzicii și noilor proiecte cu Coach și Puma. „Chiar dorește să-și finalizeze albumul în acest an, concentrându-se pe muzică și pe sănătatea sa' au mai declarat sursele.

Selena Gomez încă este nesigură pe sine.  Într-o postare pe Instagram le va mărturisi fanilor că nu a fost foarte încântată de apariția sa la Met Gala.

https://www.instagram.com/p/Bij9CgvgbUY/?taken-by=selenagomez

De asemenea, se pare că relația cu mama sa este pe drumul cel bun după despărțirea de Justin.„Se simte foarte bine acum, iar prietenii și familia ei sunt fericiți că a luat-o pe această cale', a mai spus sursa.

Putem doar să ne bucurăm că artista este pregătită să meargă mai departe.

Citește și:
The Weeknd cântă despre fostele iubite pe noul album – îi este dor de Bella Hadid iar Selena Gomez i-a frânt inima

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people