Selena Gomez, detronată din topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram

Selena Gomez nu mai este cea mai urmărită persoană de pe Instagram.

Selena Gomez, detronată din topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram

Selena Gomez a fost detronată din topul celor mai urmărite persoane de pe Instagram de fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, a devenit acum cea mai urmărită persoană de pe Instagram, având un număr record de followers: 144.320.746. Până acum, titlul îi aparținea Selenei Gomez care se află la mică distanță de Ronaldo, cu 144.312.745 de followers.

Acest lucru cu siguranță că nu o afectează pe Gomez, mai ales dacă ținem cont de faptul că, luna trecută, Gomez a anunțat că va renunța o perioadă la site-urile de socializare. „Fac o pauză de la social media. Iar.”, a scris Gomez. „Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă fiecăreia, sunt la fel de recunoscătoare că pot să mă retrag și să-mi trăiesc viața. Arătați bunătate și sprijin! Amintiți-vă – comentariile negative pot răni sentimentele oricui. Evident.”, a adăugat ea mai târziu.

Postarea a fost făcută cu puțin timp înainte ca Selena Gomez să fie internată în spital după o cădere emoțională. „Selena se confruntă cu depresia de ceva timp, iar oamenii din jurul ei au fost mereu atenți la modul în care se simte, cu atât mai mult după transplantul de rinichi. Selena nu s-a simțit bine și a mers la spital, așa cum face când se simte rău. După ce a fost ținută sub observație, s-a ajuns la concluzia că Selena va trebui să urmeze tratament pentru sănătate mintală într-un centru specializat”, le-a spus o sursă celor de la ET.

Citește și:
Jennifer Aniston, mesaj de susținere pentru Selena Gomez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people