Selena Gomez a anunțat că va lua o pauză de la social media

Selena Gomez și-a anunțat fanii că va lua o pauză de la social media și a făcut-o într-un mod adorabil, cântând pentru fani.

Selena Gomez a anunțat că va lua o pauză de la social media

Selena Gomez s-a ținut departe de ochii lumii în ultima perioadă, însă a folosit contul său de Instagram pentru a comunica cu fanii. Acesta a postat un instastory, în care se filmează cântând melodia „This Girl', de Lauren Daigle.

„Cântecul acesta este pentru voi!' a scris ea în postare. „Atât de mult vă iubesc! Nu plec nicăieri! Voi fi mereu aici pentru voi.' Ea s-a filmat nemachiată și părea că se simte foarte bine în timp ce cânta.

https://twitter.com/GomezIsland/status/1043786456198602752

De asemenea, Selena Gomez a postat un selfie în care zâmbește, prin care a anunțat retragerea temporară de pe conturile social media. „Actualizare: iau o pauză de la social media. Iar. Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă fiecăreia, sunt la fel de recunoscătoare ca pot să mă retrag și să-mi trăiesc viața. Arătați bunătate și sprijin! Amintiți-vă – comentariile negative pot răni sentimentele oricui. Evident.' a adăugat ea mai târziu.

În ediția din octombrie a revistei Elle USA, Gomez a spus că încearcă să stea departe de internet și că poate actualiza Instagram-ul doar de pe telefonul prietenei ei.

Nu stau pe internet,' a dezvăluit ea. „Nu am mai stat pe internet de câteva luni. Nu îmi știu parola de la Instagram. Nu am nicio aplicație în
telefon, niciuna de editat poze. Am doar Peak, un joc pentru minte.'

În ciuda deciziei sale de a se retrage din social media, Gomez a postat un mesaj despre experiența ei de la concertul lui Jennifer Lopez din Las Vegas. Selena a postat pe contul ei de Instagram mesajul pe care i l-a trimis cântăreței: „Ai fost absolut incredibilă în seara asta!! Nu voiam să te deranjez în timp ce trăiai momentul. Zborul meu pleaca acum, altfel aș mai fi stat! Îmi pare atât de rău!! Am vrut să-ți spun cât de mult m-ai inspirat în seara asta!!! Nu m-am simțit atât de liberă în toată viața mea! Îți multumesc!! Vreau să-ți spun cât de minunată te vede Dumnezeu!!! El vorbea cu mine prin spectacolul tău!! M-ai făcut să mă simt femeie!! Te iubesc atât de mult!'

Citește și:
Selena Gomez face primele declarații despre prietena ei, Demi Lovato, dar și despre viața ei personală

Text: Diana Babanica
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people