Sebastian Stan, starul de origine română din „Avengers: Infinity War”, fotografiat complet dezbrăcat pe străzile din Atena

Cunoscut în special datorită rolului lui Bucky Barnes din filmele Marvel precum Avengers: Infinity War sau Black Panther, Sebastian Stan ne surprinde din nou.

Sebastian Stan, starul de origine română din „Avengers: Infinity War”, fotografiat complet dezbrăcat pe străzile din Atena

Actorul Sebastian Stan a fost fotografiat complet dezbrăcat în timp ce mergea pe un scuter pe străzile din Atena. Așa cum probabil te așteptai, totul face parte dintr-un nou proiect cinematografic în care va apărea Stan.

Actorul în vârstă de 36 de ani era însoțit pe scuter de actrița Denise Gough, și ea complet dezbrăcată, cei doi filmând scene inedite pentru pelicula „Monday”.

Cei doi au suportat cu stoicism temperaturile scăzute din Atena în timp ce echipa de filmare îi însoțea pentru a realiza cât mai repede scenele.

Filmul în care joacă cei doi spune povestea a doi americani cu probleme de comportament, care trăiesc în Atena și Insulele Grecești și între care începe o tumultoasă poveste de dragoste.

Citește și:
EXCLUSIV – Sebastian Stan: Un român la Hollywood – „Mi-aș dori enorm să văd Constanța, unde m-am născut'

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people