Savage x Fenty: metoda inedită folosită de Rihanna pentru a-i ține pe invitați departe de telefoanele mobile

Prezentarea de modă Savage x Fenty, brand-ul Rihannei de lenjerie intimă, a avut o regulă strictă pentru invitați: aceea de a-și lăsa telefoanele mobile la intrarea în sală.

Savage x Fenty: metoda inedită folosită de Rihanna pentru a-i ține pe invitați departe de telefoanele mobile

Prezentarea de modă pe care Rihanna a gândit-o în cadrul New York Fashion Week pentru brand-ul personal de lenjerie intimă, Savage x Fenty, a avut loc în urmă cu două zile, iar lumea continuă să discute și să încerce să afle tot ceea ce s-a întâmplat în acea sală.

Fanii au devenit din ce în ce mai curioși în urma circulării veștii că invitațiile primite de vedete pentru a participa la show au venit cu o regulă strictă pe care toți aceștia au respectat-o. Fiecare persoană în parte a fost rugată să-și lase telefonul mobil într-o cutie specială aflată la intrare, singurele fotografii realizate în interior fiind cele oficiale.

Potrivit mai multor surse, artiști precum Halsey, Migos, Tierra Whack și DJ Khaled au distrat publicul format din vedete renumite. Modelele Alek Wek, Cara Delevingne și Joan Smalls, actrița Laverne Cox și cântăreața Normani s-au numărat printre cele care au purtat ultimele piese lansate de Savage x Fenty, colecția toamnă-iarnă 2019. Colecția a fost disponibilă încă din prima zi pe Amazon Fashion.

„Viziunea mea pentru Savage x Fenty a fost dintotdeauna ca femeile să se simtă încrezătoare și să-și exprime personalitatea. Nu există reguli atunci când vorbim despre crearea lenjeriei. Poate fi cât de confortabilă vrei, poate fi cât de sexy vrei. Ne dorim ca oamenii să arate și să se simtă bine. Vrem să te simți sexy', a declarat Rihanna.

Aceasta a fost cea de-a doua prezentare a Savage x Fenty în cadrul Fashion Week, după ce a debutat anul trecut la New York, printre modele numărându-se femei cât mai diverse, două dintre acestea fiind chiar însărcinate.

Citește și:
Rihanna a dezvăluit cum face față zilelor în care nu se simte încrezătoare în propria persoană

Foto: Profimedia Images

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people