Sarah Jessica Parker clarifică speculațiile apărute în presă despre căsnicia sa cu Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker nu acceptă ca oamenii să vorbească despre lucruri pe care nu le cunosc despre familia ei, cu atât mai mult când vin din partea presei tabloide.

Sarah Jessica Parker clarifică speculațiile apărute în presă despre căsnicia sa cu Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker nu a putut suporta speculațiile publicației The National Enquirer despre relația dintre ea și soțul ei, Matthew Broderick, așa că a ținut să transmită un mesaj clar. Tabloidul a scris despre cei doi că au fost surprinși certându-se în public, iar motivul ar fi fost șederea îndelungată a lui Matthew în Londra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Just like clockwork. Over a decade of the same untrue, disgraceful nonsense. As usual, days ahead of our anniversary on May 19th, The National Enquirer is making its annual best effort to fabricate and undermine, this time a blissful 4 days with my husband in London. There was no „screaming match” as alleged in a restaurant or on the street, nor was there a confrontation as alleged about his time in London. My children and I are enormously proud of the work he is doing. After much thought I have decided to share a typical letter of „inquiry” from these people. As if the truth, a response or any comments from me or my publicist had any bearing on what they threaten to „report” . Hey National Enquirer and your sister publications, why not celebrate a marriage of 22 years and relationship of 27 years? Because, despite your endless harassment and wasted ink, we are nearing 3 decades of love, commitment, respect, family and home. There’s your „scoop” From a „reliable source”. #tabloidharassment

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker) pe


„Mai mult de un deceniu de același nonsens fals și scandalos. Ca de obicei, la câteva zile înainte de aniversarea noastră, pe 19 mai, The National Enquirer depune efortul anual pentru a fabrica și a submina, de această dată cele patru zile petrecute cu soțul meu în Londra. Nu a existat nicio scenă în care am țipat unul la altul în restaurant sau pe stradă, nu a existat nicio confruntare așa cum s-a speculat despre timpul petrecut în Londra. Copiii mei și cu mine suntem foarte mândri de munca pe care o depune„, a scris Sarah Jessica pe contul de Instagram.

„Hey National Enquirer și publicațiile tale surori, de ce nu celebrați o căsnicie de 22 de ani și o relație de 27 de ani? Pentru că, în ciuda abuzului vostru interminabil și a cernelii irosite, avem aproape trei decenii de dragoste, angajament, familie și casă. Iată știrea senzațională dintr-o sursă veridică”, a continuat starul din Sex and the City.

Prietenii actriței, inclusiv Andy Cohen, Gwyneth Paltrow, Meghan Mullaly sau Jessica Alba i-au aplaudat inițiativa, lăsându-i comentarii de susținere. Sarah și Matthew formează un cuplu din 1992, căsătorindu-se cinci ani mai târziu, în fața a o sută de invitați.

Citește și:
Courtney Cox a postat o imagine din perioada filmărilor pentru Friends, iar reacțiile vedetelor sunt perfecte

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people