Sarah Ferguson: „Diana ar fi foarte mândră și de minunatele Meghan și Catherine”

Prințesa Diana nu a avut șansa de le întâlni pe femeile care s-au căsătorit cu cei doi fii ai săi, dar cineva care a cunoscut-o foarte bine pe Prințesă știe că le-ar fi îndrăgit la fel de mult precum restul familiei.

Sarah Ferguson: „Diana ar fi foarte mândră și de minunatele Meghan și Catherine”

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a apărut miercuri dimineața la Good Morning Britain, show în cadrul căruia a vorbit despre cât de mult crede că Prințesa Diana s-ar fi bucurat de fiecare moment din nunțile celor doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.

„Ar fi atât de mândră. Chiar și înainte ca ei să se căsătorească, Diana ar fi spus „Nu-mi vine să cred că acești băieți s-au descurcat atât de bine”. Fergie spune că Diana ar fi fost impresionată de cât de bine s-au integrat Meghan Markle și Kate Middleton în familia regală. „Cred sincer că ar fi la fel de mândră și de minunatele Meghan și Catherine. Ar fi vrut să le îmbrățișeze și să le spună „Te descurci foarte bine”.

Fergie, fosta soția a Prințului Andrew și mama Prințeselor Beatrice și Eugenie, a continuat prin a spune că îi este foarte dor de Diana, aducându-și aminte de compasiunea sa enormă și cum „nimeni nu o făcea să râdă mai tare ca ea”.

Deși Fergie nu a fost invitată la nunta lui William și Kate din 2011, ea a fost prezentă la nunta lui Harry cu Meghan Markle. Nunta Prințului Harry nu a fost un eveniment de stat, deci nu a trecut prin aceeași presiune pe care au avut-o William și Kate în ceea ce privește lista de invitați. În ciuda acestui fapt, Palatul Buckingham a încercat să-l convingă pe Harry să nu o invite pe Fergie, însă acesta s-a opus propunerii.

„A fost foarte frumos din partea lor, nu le pot mulțumi îndeajuns pentru ceea ce au făcut, pentru că a fost un moment stresant”.

Fergie a adăugat că este destul de sigură că și Regina Elisabeta a II-a s-a implicat în includerea ei pe lista de invitați. „Cred că Majestatea Sa este o doamnă incredibilă. Un icon pentru această țară și una dintre cele mai rafinate persoane pe care le-am întâlnit. A fost un gest extraordinar să mă includă (pe lista invitaților). Majestatea Sa m-a cunoscut la vârsta de 10 ani. Nu îi pot mulțumi îndeajuns pentru că și-a menținut atitudinea față de mine”.

Citește și:
Detalii neștiute despre prietenia dintre Prințesa Diana și Sarah Ferguson

Foto: Instagram, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people