Șansele Prințului Harry de a fi fericit în Los Angeles sunt „foarte mici”, spune biograful lui

Prințul Harry și familia sa încă încearcă să se ajusteze la schimbările din noua lor viață. După ce au renunțat la titlurile Casei Regale Britanice, aceștia au decis să se mute în Los Angeles.

Șansele Prințului Harry de a fi fericit în Los Angeles sunt „foarte mici”, spune biograful lui

În această perioadă, Harry și cu Meghan au făcut o serie de donații și consideră să își cumpere o casă în Malibu, estimată la 15 milioane de dolari. Deși pare să le meargă bine, nu toată lumea crede că această schimbare pozitivă ar fi de durată.

Biograful lui Harry, Angela Levin, a declarat pentru Newsweek că ea nu crede Prințul Harry va fi vreodată fericit în Los Angeles în ipostaza de vedetă. „Atunci când i-am luat un interviu lui Harry, acesta a mărturisit că, orice ar fi, el nu vrea să fie văzut ca și o celebritate. Asta a fost după ce a cunoscut-o pe Meghan, dar înainte de nuntă”, a spus Levin. „El mi-a explicat diferența: celebritățile au de ales când și cum apar în presă, dar dacă faci parte din familia Regală, tu te afli la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7”.

Aceste declarații vin concomitent cu apariția imaginilor cu Harry și Meghan din Los Angeles, făcute de către paparazzi săptămâna trecută. În Los Angeles restricțile privind paparazzi sunt mai relaxate decât cele din Malibu, iar acesta poate fi unul dintre motivele pentru care ei ar considera să se mute acolo.

De când s-au mutat în America, cei doi au fost destul de discreți, conform revistei People. În mare parte, aceștia își petrec timpul acasă, în familie, și nu au primit vizitatori.

„Prioritatea numărul 1 pentru Harry este de a o face pe Meghan fericită și ar face orice din punctul acesta de vedere pentru că se simte vinovat că nu a putut să o protejeze pe mama sa”, a continuat Levin. „Lucrul acesta a rămas cu el așa că este foarte determinat să o facă pe soția sa fericită. Cred că acesta o adoră pe Meghan și crede că ea este minunată”.

Citește și:
Cine este Tom Parker Bowles, fratele vitreg al Prințului Harry și al Prințului William?

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people