Sandra Bullock explică de ce nu i-ar aranja o întâlnire lui Keanu Reeves

Sandra Bullock este dispusă să-și ajute prietenii, însă doar dacă se încred în sfaturile ei.

Sandra Bullock explică de ce nu i-ar aranja o întâlnire lui Keanu Reeves

Sandra Bullock a discutat recent cu cei de la ET, la puțin timp înainte să țină un discurs emoționant dedicat copiilor ei, Louis (9 ani) și Laila (7 ani), în cadrul MTV Movie & TV Awards, după ce a acceptat premiul pentru Most Frightening Performance cu rolul Malorie din Bird Box.

„Sunt binecuvântată să am copii minunați și sunt o mamă foarte sinceră. Sunt curajoși, în siguranță și fericiți. Vreau să crească să devină ceea ce sunt destinați să devină, și pot avea grijă de acest lucru, doar păstrați niște bariere de protecție pe margine. Este tot ceea ce îmi doresc”, a spus actrița în vârstă de 54 de ani.

Sandra Bullock a admis că cei doi copii ai săi au avut un rol important în acceptarea provocării Bird Box, găsind dificil să joace într-un film concentrat pe importanța de a face orice pentru siguranța familiei. Deși cunoaște industria suficient de bine, Sandra spune că thriller-ul produs de Netflix a fost ceva nou pentru ea: „Este interesant pentru că încerci ceva nou, a mers, și mă bucur pentru asta. Pot să mai stau pe aici câțiva ani. Însă a însemnat foarte mult pentru mine această seară pentru că l-am adus pe fiul meu. Povestea pe care am spus-o (pe scenă) chiar s-a întâmplat. Înseamnă enorm pentru mine că el face parte din asta și că este suficient de mare încât să înțeleagă despre ce este vorba.”

Speed a fost primul film în care a jucat Sandra Bullock, iar cu ocazia MTV Movie & TV Awards, cei de la ET au întrebat-o pe actriță dacă s-ar mai urca într-un autobuz cu fostul ei coleg de platou Keanu Reeves. Cei doi au luat acasă un popcorn auriu pentru Best On-Screen Duo în 1995 și s-au reîntors pe scenă în 2006, pentru a prezenta evenimentul. „Poate când vom avea 67, 69 de ani”, a glumit Sandra cu gândul la o posibilă reuniune.

În ultima perioadă, Keanu Reeves a fost adorat pe Internet după ce fanii au observat că nu atinge nicio femeie atunci când face fotografii. Lucrurile au escaladat rapid, tot mai multe persoane încercând să-i găsească acestuia o parteneră. În timpul interviului, reporterul a întrebat-o pe Sandra Bullock dacă are pe cineva în minte pentru Keanu, iar aceasta a răspuns: „Nu are nevoie de ajutorul nimănui. Se descurcă de minune.”

Citește și:
Kate Hudson, imagine adorabilă alături de întreaga familie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people