Sandra Bullock, apariție inedită în cadrul unei emisiuni alături de fiica ei, Laila

Sandra Bullock a fost invitată în emisiunea Red Table Talk, iar alături de ea a fost și fiica ei, Laila.

Sandra Bullock, apariție inedită în cadrul unei emisiuni alături de fiica ei, Laila

Sandra Bullock a apărut în emisiunea Red Table Talk cu Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris, în cadrul unui episod special cu ocazia Zilei Mamei. Și Sandra nu a fost singură deoarece alături de ea a fost chiar fiica ei, Laila, în vârstă de 8 ani. 

Ediția specială din cadrul Red Table Talk a celebrat mamele din prima linie care luptă în aceste momente pentru combaterea epidemiei de coronavirus. În emisiune a fost invitată și o asistentă din Los Angeles, April Buencamino, ocazie cu care Sandra a dezvăluit că fiica ei vrea să își ajute comunitatea atunci când va fi mai mare.

„Am pe cineva care vrea să-i transmită un mesaj lui April, poate să facă asta?”, le-a întrebat Sandra pe Jada Pinkett Smith, Willow Smith și Adrienne Banfield-Norris, în timp ce își făcea apariția și Laila. Fiica actriței Sandra Bullock i-a transmis asistentei din Los Angeles un mesaj extrem de emoționant. „Mulțumesc, April, pentru tot ceea ce faci pentru cei din jur. Ai grijă de tine și de familia ta”, a spus Laila, fiind și prima ei apariție publică într-un show de televiziune.

„Ea este supereroul nostru. Ea este cea din familia noastră care va salva lumea într-o zi, așa că este pregătită să ți se alăture în câțiva ani, April”, a continuat să spună Sandra Bullock despre fiica ei.

Recent, Sandra Bullock și partenerul ei, Bryan Randall au donat 6.000 de măști pentru cadrele medicale din prima linie din Los Angeles. Bryan a dezvăluit că Laila și Louis, cei doi copii adoptați ai Sandrei au venit cu această idee. „Copiii au vrut să dăruiască măști. 6000 de măști merg către războinicii din prima linie din Los Angeles”, a spus Bryan într-o postare pe Instagram.

Sandra Bullock și Bryan Randall au o relație din anul 2015. Sandra l-a adoptat pe Louis în 2006, când avea 5 ani, iar pe Laila în 2015, când avea 3 ani.

Citește și:
George Clooney și Sandra Bullock donează bani și măști pentru cei afectați de pandemia de coronavirus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people