Samantha Markle le aduce noi critici lui Meghan și Harry, de această dată pentru felicitarea de Crăciun

Samantha Markle intervine din nou cu afirmații critice la adresa lui Meghan Markle și a Prințului Harry, de această dată după ce cuplul a dezvăluit felicitările de Crăciun de anul acesta.

Samantha Markle le aduce noi critici lui Meghan și Harry, de această dată pentru felicitarea de Crăciun

Pentru felicitarea Ducelui și Ducesei de Sussex a fost aleasă o fotografie de la recepția celor doi, din luna mai, care până în acest moment nu a mai fost dezvăluită publicului. Meghan și Harry apar în fotografie ținându-se în brațe, privind artificiile.

Având în vedere faptul că Samantha Markle nu a avut declarații ale surorii sale pe care să le comenteze, cum ne-a obișnuit până acum, ea a găsit un alt aspect prin care să atragă atenția asupra ei. „Interesant cum Ducele și Ducesa de Sussex au spatele întors. Oare să fie către lume sau doar către familiile Ragland și Markle? Este puțin trist„, a scris Samantha pe contul de Twitter.

Samantha i-a mai adus critici Doriei Ragland, mama lui Meghan, ceea ce îi intrigă pe fanii familiei regale, având în vedere că Ducesa are o relație foarte strânsă cu mama ei. Sora vitregă a lui Meghan a continuat într-un alt set de comentarii spunând „Este foarte nepoliticos să-ți întorci spatele într-o fotografie de Crăciun care trebuie să transmită lumii căldură și cele mai bune intenții.”

Atât sora ei vitregă, cât și tatăl lui Meghan Markle i-au adus diverse comentarii Ducesei, încă de la primirea veștilor că aceasta va face parte din familia regală britanică. Niciunul dintre cei doi nu a fost prezent la nunta regală, Thomas Markle susținând că Meghan și Harry „au construit un perete de tăcere” între ei. Cu toate acestea, tatăl său pare să își dorească o nouă relație cu fiica lui, afirmând „Dacă ar vorbi cu mine, lucrurile ar putea fi diferite.”

Citește și:
Keira Knightley a avut o apariție memorabilă la primirea unui titlu onorific, acordat de Prințul Charles

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people