Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale, Meghan Markle: „Se va termina cu un divorț!”

„Se va termina cu un divorț”, a declarat Samantha Markle despre relația surorii sale, Meghan Markle, cu Prințul Harry.

Samantha Markle, atac dur la adresa surorii sale, Meghan Markle: „Se va termina cu un divorț!”

După interviul exploziv pe care Ducii de Sussex i l-au acordat lui Oprah Winfrey, acum a venit rândul familiei Markle să facă declarații șocante.

Primul a fost tatăl lui Meghan, Thomas Markle, care l-a atacat pe Harry într-un interviu acordat emisiunii Good Morning Britain.

„Harry mi-a spus: ‘Dacă m-ai fi ascultat, nu ți s-ar fi întâmplat asta’. Eu fiind pe un pat de spital, după ce tocmai suferisem o intervenție. Aveam un stent aici și aici, iar atitudinea lui a fost cam obraznică, așă că i-am închis. Toți greșim, dar eu nu m-am jucat niciodată dezbrăcat într-o piscină și nici nu m-am costumat în Hitler.”, a afirmat Thomas Markle, făcând referire la fotografiile nud ale lui Harry făcute în Las Vegas în 2012, precum și la momentul în care a fost văzut purtând o uniformă nazistă.

Acum, și fiica lui Thomas, Samantha Markle, a lansat un atac dur la adresa cuplului regal, susținând că relația acestora nu va funcționa și că cel mai probabil vor ajunge să divorțeze. De asemenea, aceasta a declarat și că cei doi ar trebui să ceară scuze tuturor persoanelor cărora le-au adus acuze în interviul acordat recent.

„Se va termina cu un divorț, dacă nu vor face multă terapie și nu vor încerca să fie sinceri, să ceară scuze tuturor persoanelor pe care le-au rănit. Adică, nimic din toate astea nu a fost onest, iar daunele aduse familiei regale au fost masive, mai ales acum. Poate că Harry se gândește la asta. Ar trebui să o facă dacă are are un lob frontal funcțional. Ce om ar putea fi fericit și confortabil așa?”, a declarat aceasta pentru TMZ.

În ceea ce privește relația lui Meghan cu tatăl său, Samantha a declarat că Ducesa de Sussex ar trebui să își ceară scuze în mod oficial pentru a îmbunătăți situația actuală.

„Ar trebui să își ceară scuze, scuze în mod public. Doamne, știu că e ca și când ai încerca să scoți sânge dintr-o piatră, dar a cauzat mult rău. I-a făcut mult rău unui om care i-a oferit o viață incredibilă. E foarte dureros, foarte greșit. Ea ar trebui să facă primul pas, știi că părinții își iubesc necondiționat copiii, dar Doamne, chiar l-a rănit.”

Într-un interviu recent, aceasta a mai afirmat și că nu are niciun fel de simpatie față de stările depresive pe care Meghan le-a experimentat.

„Depresia nu e o scuză pentru a trata oamenii ca pe niște cârpe și a te debarasa de ei”, a spus Samantha.

În interviul exploziv, Meghan Markle i-a spus lui Oprah că Samantha „nu o cunoaște”, susținând că a fost crescută ca și când ar fi fost „singurul copil' al familiei. Sora sa vitregă a negat acest lucru, declarând că afirmațiile Ducesei de Sussex sunt lipsite de adevăr.

„Nu știu cum poate spune că nu o cunosc și că a fost unicul copil. Avem fotografii pe tot parcursul vieții noastre împreună. Deci, cum să nu mă cunoască?”, a spus pentru Inside Edition, în timp ce arăta fotografii cu ele din diferite momente ale vieții.

Citește și:
Samantha Markle a lansat o carte despre sora sa vitregă, Meghan, Ducesa de Sussex

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people