Salma Hayek și François-Henri Pinault și-au reînnoit jurămintele de nuntă

Salma Hayek a dezvăluit surpriza pe care soțul său i-a pregătit-o în timp ce erau în vacanță. Cei doi și-au reînnoit jurămintele, alături de fiica lor, Valentina Paloma Pinault.

Salma Hayek și François-Henri Pinault și-au reînnoit jurămintele de nuntă

Actrița de origine mexicană Salma Hayek a postat o serie de fotografii pe contul de Instagram, alături de soțul ei, François-Henri Pinault, și fiica lor, Valentina Paloma Pinault, imagini surprinse în timpul ceremoniei de reînnoire a jurămintelor. „Vara este pe sfârșite, iar momentul meu preferat a fost atunci când soțul meu m-a surprins cu o ceremonie de reînnoire a jurămintelor”, a scris actrița.

Îmbrăcată într-o rochie casual, roșie, Salma a continuat prin a spune „nu este ceea ce aș fi ales să port în ziua nunții, dar mi s-a spus că voi merge la spa!”. Deși actrița ar fi preferat o formație de mariachi care să întrețină atmosfera, soțul ei a găsit o alternativă, ce pare să-i fi încântat pe amândoi: „Nu era nicio formație de mariachi pe insulă, dar soțul meu găsit un interpret”.

Cei doi s-au căsătorit prima dată de Valentines Day, în Paris, în urmă cu nouă ani, iar câteva luni mai târziu au avut cea de-a doua ceremonie, în Veneția, Italia.

Nu este prima dată când Pinault își surprinde soția într-un mod atât de romantic. Salma a spus într-un interviu că soțul ei a angajat un bucătar pentru ziua ei de naștere, știind cât este de obosită în urma programului încărcat și zborurilor frecvente. „Am avut parte de o cină minunată în pijamale, iar pentru mine asta este cea mai frumoasă zi de naștere la care s-ar putea gândi cineva'.

Citește și:
Salma Hayek, intr-o ipostaza sexy

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people