Să fie acesta numele pe care Meghan și Harry îl vor alege pentru copilul lor?

Este vorba de un nume aflat deja pe lista de favorite la casele de pariuri.

Să fie acesta numele pe care Meghan și Harry îl vor alege pentru copilul lor?

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți peste câteva luni și cei doi au vorbit destul de deschis despre acest fericit eveniment din viața lor. Știm deja că Harry speră că vor avea o fetiță, iar Meghan a dezvăluit, accidental, că va naște în luna aprilie.

În plus, potrivit celor mai recente știri, Meghan Markle va angaja o femeie care oferă sprijin emoțional și fizic la naștere, numită doula, pentru a se pregăti de venirea pe lume a copilului și va naște la Lindo Wing din cadrul St. Marys Hospital din Londra, același loc în care i-a născut și Kate Middleton pe cei trei copii pe care îi are alături de prințul William.

Singurul lucru despre care cei doi nu au făcut dezvăluiri este numele la care se gândesc pentru copil. Și nu putem să nu ne întrebăm dacă vor alege un nume popular în familia regală sau, din contră, unul mai neobișnuit.

Câteva indicii cu privire la numele copilului a oferit în ultima vreme și Prințul Charles, iar Harry a glumit spunând că dacă va avea o fetiță îi va pune numele Harriet.

Există însă un nume favorit la casele de pariuri și preferat de majoritatea englezilor. Este vorba de Victoria.

Reprezentanții de la una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Londra au dezvăluit că Victoria conduce în topul numelor favorite, cu șanse de 8-1. Pe listă se mai află însă și nume precum Diana și Philip.

Din fericire mai avem puțin de așteptat până vom afla ce nume vor alege Meghan și Harry pentru copilul lor, dar recunoaștem că ne-ar plăcea, dacă va fi fetiță, numele Diana.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au amenajat deja camera copilului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people