Ryan Reynolds răspunde zvonurilor potrivit cărora el și Blake Lively vor divorța

Știm deja că Ryan Reynolds și Blake Lively au tot felul de replici amuzante când vine vorba de relația lor, însă weekend-ul acesta actorul a avut un răspuns perfect pentru cei care vorbesc despre un posibil divorț.

Ryan Reynolds răspunde zvonurilor potrivit cărora el și Blake Lively vor divorța

Ryan Reynolds și Blake Lively postează mereu texte amuzante despre relația lor, făcându-și unul altuia diferite glume. Deși relația lor este perfectă, se pare că au existat persoane care lansat zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să se despartă.

Astfel, o persoană „apropiată” a declarat pentru IB Times: „În ultimii ani ani Ryan a lucrat în afara orașului, în timp ce Blake a stat acasă cu copiii. Distanța dintre ei și-a spus cuvântul”. Site-ul care a publicat declarația a transmis știrea și pe Twitter: „Ryan Reynolds și soția sa, Blake Lively, nu reușesc să petreacă timp împreună”.

Mesajul site-ului nu a putut fi ignorat de Ryan Reynolds, actorul având cea mai amuzantă reacție pentru un astfel de titlu: „Mi-aș dori eu. Mi-ar prinde bine puțin ‘timp pentru mine’.”

Ce înseamnă asta? Ei bine, probabil Ryan și Blake nu au probleme în relația de cuplu. Felul în care glumesc mereu ne face să îi numim în continuare #couplegoals și, deși postările în social media arată cât de amuzanți sunt, Ryan a demonstrat cât de bine se completează și cât de mult înseamnă Blake pentru el.

Ryan Reynolds și Blake Lively au fost fotografiați pentru contul de Instagram al Humans of New York, iar acolo actorul a postat cea mai emoționantă declarație:

„Ea răspunde întotdeauna cu empatie. Răspunde la furie cu empatie. Răspunde la ură cu empatie. Își face timp să își imagineze ce s-a întamplat cu o persoană când avea cinci sau șase ani. Și m-a ajutat să devin o persoana mai empatică. Am avut o relație foarte dificilă cu tatăl meu. Înainte ca el să moară, ea m-a ajutat să îmi amintesc de lucrurile la care nu voiam să mă gândesc. M-a făcut să îmi amintesc de vremurile bune.”

Un lucru este sigur, Ryan și Blake nu par a fi la un pas de divorț, ci, din contra, așa că abia așteptăm noi imagini amuzante cu cei doi.

Citește și:
Inca un motiv pentru care Ryan Reynolds este sotul perfect!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people