Ryan Reynolds, la un pas de accident în Brazilia

Ryan Reynolds a fost la un pas de accident în cadrul unui eveniment în Brazilia, însă reflexele lui l-au salvat de această dată.

Ryan Reynolds, la un pas de accident în Brazilia

Ryan Reynolds se afla în Brazilia și, în cadrul unui eveniment, fanii și-au dorit atât de mult să îl cunoască pe faimosul actor, astfel încât platforma pe care se afla s-a prăbușit.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, actorul reușind să se salveze.

Ryan Reynolds, cunoscut mai ales pentru rolul din Deadpool, s-a aflat la Comic-Con în São Paulo, iar atunci când a sărit de pe scenă pentru a fi mai aproape de fani, pasajul dintre actor și mulțime s-a prăbușit.

„Ei bine, platforma s-a prăbușit și cred că a părut puțin mai rău decât a fost cu adevărat”, a declarat Ryan pentru Entertainment Tonight.

Actorul a sărit de pe platformă, iar toți cei prezenți au scăpat teferi.

În clipul video, care a fost publicat de mai multe persoane din public, se vede cum Ryan vrea să salute mai mulți fani, însă platforma se mișcă, iar atunci când actorul se apropie, acea platformă se prăbușește, însă nu înainte ca Ryan să ajungă din nou pe scenă.

Actorul se afla la eveniment pentru promovarea noului său film, Free Guy, și a declarat pentru ET că el i-a promis soției sale că se va întoarce întreg, așa că trebuia să își respecte această promisiune.

„Singurul pe care trebuia să îl fac, mi-a zis Blake când plecam, este să mă întorc întreg. Așa că asta a fost sarcina mea”, a declarat actorul.

Citește și:
Pozele de la nunta lui Blake Lively cu Ryan Reynolds au fost interzise pe Pinterest

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people