Ryan Reynolds a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil

In timpul unei emisiuni Ryan Reynolds a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil pe care il are alaturi de Blake Lively, el vorbind despre viata de familie.

Ryan Reynolds a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil

Ryan Reynolds a dezvaluit sexul celui de-al doilea copil pe care il are alaturi de frumoasa Blake Lively. Un indiciu a fost dezvaluit tot de el in luna octombrie, insa atunci nimeni nu a stiut intr-adevar daca actorul vorbea despre copilul in varsta de doar cateva saptamani sau de fiica mai mare, James.

Potrivit declaratiilor facute de acesta in timpul unei emisiuni, cuplul are inca o fetita, Ryan vorbind de cat de mult estrogen exista acum in familia sa. Cuplul nici macar nu a dezvaluit pana acum ziua nasterii micutei si se pare ca Ryan a stiut ca a gresit cand a scapat aceasta informatie.

Citeste si:
Cele mai stylish 20 de tinute pe care le-a purtat Blake Lively in timpul sarcinii

El a incercat sa isi rascumpere greseala fata de Blake, aducandu-i acesteia prajiturile ei preferate alaturi de un pahar de lapte.

Blake si Ryan formeaza unul dintre cele mai amuzante cupluri de la Hollywood, judecand dupa postarile si declaratiile pe care si le fac in social media, si au impreuna doua fetite, James, care va implini doi ani in decembrie si noua micuta al carei nume nu a fost dezvaluit inca.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people