Ryan Gosling și Eva Mendes, în curând părinți de gemeni?

Este însărcinată din nou Eva Mendes? O nouă știre susține că ea și Ryan Gosling nu așteaptă doar unul, ci doi bebeluși și sunt în al nouălea cer de fericire. Mai exact, știrea susține că vor avea gemeni, un băiat și o fată.

Ryan Gosling și Eva Mendes, în curând părinți de gemeni?

Ryan Gosling, în vârstă de 37 ani și Eva Mendes în vârstă de 44 de ani, se pare că se pregătesc să aibă gemeni anul acesta, conform OK! magazine US. Zvonurile nu au fost momentan confirmate, chiar dacă HollywoodLife.com i-a contactat pe reprezentanții lor pentru a face declarații despre acest subiect.

Presa de peste Ocean susține că cei doi sunt foarte fericiți că își vor mări familia cu o fată și un băiat. Se presupune că au avut probleme și cu fertilizarea în vitro, dar acum se pare că „bebelușii minune' sunt pe drum, iar ei nu pot fi decât încântați în legătură cu asta.

Sunt în al nouălea cer', a dezvăluit o sursă a revistei OK!. Odată cu aflarea noutăților – sunt în rai. Le spun prietenilor că este un miracol pe care nu îl așteptau.' Eva și Ryan sunt cunoscuți pentru faptul că sunt discreți cu viața personală. De fapt, Eva a putut să își țină ascunsă ultima sarcină până când mai avea doar câteva săptămâni să nască! Sursa susține spune că cei doi au sărbătorit noile vești împreună cu fiicele lor, Esmeralda, în vârstă de 3 ani și Amanda, în vârstă de 2 ani.

Cei patru au fost fotografiați după ce au ieșit dintr-un restaurant, iar Eva se pare că era acoperită' într-un pulover verde cât timp o ținea pe Amanda aproape. Știau că pot avea câteva probleme de fertilitate după nașterea Evei, dar nu au realizat cât de grea va fi întreaga aventură cu fertilizarea în vitro', a relatat un apropiat.

Se pare că cei doi sunt atât de entuziasmați încât deja au început să discute numele copiilor. Se gândesc la Viviana pentru fată și Carlos pentru băiat, după fratele Evei care a murit. I-ar plăcea să îi comemoreze amintirea, punându-i numele după fratele ei, iar Ryan este mai mult decât în regulă cu asta'. La un moment dat vom spune și dacă Eva este într-adevăr însărcinată!

Citește și:
Ryan Gosling – cele mai HOT 8 roluri din carieră!

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people